Στασιμότητα με Ρόντγουελ

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει με την υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ, καθώς ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τη "χρυσή τομή" με την πλευρά του Άγγλου παίκτη.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει με την υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ, καθώς ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τη “χρυσή τομή” με την πλευρά του Άγγλου παίκτη. 

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε “ανοικτή γραμμή” με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ωστόσο ακόμα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και ο 28χρονος μεσοαμυντικός δεν έχει υποχωρήσει στις απαιτήσεις του. 

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υπόθεση Ρόντγουελ, ενώ ο Νταμπίζας εξετάζει την ίδια ώρα και άλλες περιπτώσεις μέσων και αμυντικών που βρίσκονται στη λίστα του. 

Αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ρόντγουελ, τότε δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών (αμυντικού χαφ και στόπερ), αφού είναι δύσκολο να βρεθεί στην ποδοσφαιρική αγορά και σε προσιτή τιμή ένας ποιοτικός παίκτης που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.