Ραμίρεθ: «Βρισκόμαστε ακόμη στο 60%»

Σίγουρος πως η Ξάνθη θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Κίκε Ραμίρεθ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. «Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο», το σχόλιο του Μπόρχα Χιμένεθ.

Σίγουρος πως η Ξάνθη θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Κίκε Ραμίρεθ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. «Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο», το σχόλιο του Μπόρχα Χιμένεθ. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. 

Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη, Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος. Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα, Μπόρχα Χιμένεθ, σχολίασε: «Κάναμε δώρο στον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο, κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πετά ένα ολόκληρο ημίχρονο. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Κάποιες φορές ο τερματοφύλακάς τους, κάποιες άλλες μια κακή τελική απόφαση από πλευράς μας δεν μας επέτρεψαν να βρούμε έστω το 2ο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω πως αν κάναμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς».

Για την Ξάνθη, είπε: «Είναι μια ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που βρίσκει στο ματς».

Όσον αφορά την άποψη του για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα ήταν δύσκολο και το ξέραμε από την αρχή. Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία που μαθαίνουμε ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που είναι σε υψηλότερο επίπεδο από κάποιες άλλες. Είναι ένα ποδόσφαιρο που εξαρτάται περισσότερο στη φυσική κατάσταση από το ισπανικό ποδόσφαιρο, άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.