Ιντέγε: «Θα έρθουν κι άλλα γκολ στη συνέχεια» (video)

Οι δηλώσεις του Ιντέγε Μπράουν στην Ώρα των Πρωταθλητών.

Πανευτυχής για τη νίκη της ομάδας του αλλά και για το πρώτο του γκολ με τον Άρη εμφανίστηκε ο Ιντέγε Μπράουν. Ο Νιγηριανός επιθετικός επέλεξε να το πανηγυρίσει με μια φωτογραφική μηχανή στα χέρια και όπως ήταν λογικό πολιορκήθηκε από ερωτήσεις για το γεγονός: «Ήθελα να δω τη στιγμή. Για μένα η στιγμή είναι πολύ σημαντική κι ήθελα να τη θυμάμαι, γι’ αυτό». Για το αν ήταν … επαγγελματικές: «(σ.σ.γέλια) Δε νομίζω … Θα μου στείλει τις φωτογραφίες και θα δω να ήταν καλές. Αλλά δε νομίζω ήμουν λίγο απρόσεκτος». Στην ερώτηση για το αν προτιμά το … photo shooting ή το football shooting γέλασε ακόμη περισσότερο αλλά δίχως δεύτερη σκέψη αποκρίθηκε: «Προτιμώ το ποδόσφαιρο».
Ακολούθως μίλησε για το πρώτο του γκολ: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο χαρούμενος είμαι σήμερα. Για μένα ήταν μια περίοδος δε θέλω να πω δύσκολη αλλά με μεγάλη προσδοκία. Ήθελα να σκοράρω σε ένα σημαντικό αγώνα όπως ο σημερινός και να το κάνω δώρο στον κόσμο μας που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας είναι απίθανοι και μου στάθηκαν πολύ. Ήξερα πως θα το κάνω κάποια στιγμή και το έκανα σήμερα σ’ αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα. Πιστεύω πως θα έρθουν κι άλλα στη συνέχεια».
Σε ποιόν το αφιέρωσε; «Σε όλους όσους με στήριξαν από την αρχή σε κάθε έναν ξεχωριστά. Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω έπειτα από ένα χρόνο αποχής. Το περίμενα πώς και πώς για να με απελευθερώσει. Διοίκηση, ομάδα, μέλη ομάδας, κόσμο και στον φροντιστή που ποτέ δεν έχασε την πίστη του σε μένα. Ακόμη και το μεσημέρι μετά το γεύμα ήρθε και μου είπε πως απόψε θα σκοράρεις, είναι η μέρα σου. Γι’ αυτό και τον αγκάλιασα μόλις σκόραρα να του το ανταποδώσω»
Για το τί του έχει πει ο Άγγελος Χαριστέας; «Είναι μυστικό, δεν μπορώ να πω κάτι αλλά με υποστήριξε πολύ».
Για τη σημασία μιας τόσο ευρείας νίκης επειδή η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα: «Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι ξέρουμε πως αυτή νίκη θα άλλαζε πολλά. Και βγήκαμε στο γήπεδο για να την πάρουμε ξέροντας πόσο σημαντική είναι. Κανείς δεν υστέρησε. Ήταν δύσκολα, ξέρουμε πως είναι δύσκολα είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο αναζητώντας προπονητή, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να βγάλουμε την ομάδα μπροστά μ’ επιτυχίες».
Για τον εαυτό του: «Είναι καλό να προσπαθείς για όλα. Δεν αρκεί το σκοράρισμα. Πρέπει να αγωνίζομαι, να προσφέρω σε όλους τους τομείς της ομάδας. Να βοηθήσω σε ότι μπορώ».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα: «Είναι καλή ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς. Καλό ματς για να το δει κάποιος αλλά και για να παίξει. Γιατί ως ποδοσφαιριστής τέτοια ματς θέλεις να παίζεις. Αν δώσουμε ότι και σήμερα κι ακόμη περισσότερο μπορούμε να νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.