Κούγιας: «Ό,τι και να κάνουν εμείς θα παίξουμε play off»

Με νέα προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με τον Πανιώνιο και δήλωσε σίγουρος πως η ΑΕΛ θα συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Με νέα προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με τον Πανιώνιο και δήλωσε σίγουρος πως η ΑΕΛ θα συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Νόμιζα ότι στο ποδόσφαιρο τα έχω δει όλα και ότι με τα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο μπορώ να καταλάβω αν ένας διαιτητής είναι καθαρός ή βρώμικος.

Μέχρι σήμερα τον Παπαδόπουλο τον θεωρούσα έναν διαιτητή που μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, αλλά βλέποντας σήμερα πως σφύριξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε κάθε φάση κόβανε στη μέση τον Ουάρντα και αυτός έλεγε παίζεται και έδινε επιθέσεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα σαν τον Πανιώνιο, που δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση σε αυτόν τον γίγαντα τον Σαραμαντά, που ανεβαίνει σε σκαμνάκι για να σφουγγαρίσει και ο οποίος έβριζε όλους τους παίκτες μας και τον πάγκο μας μπροστά του, όταν έβλεπα να αφήνει να πέφτουν κάτω και να υποκρίνονται τους τραυματίες οι παίκτες του Πανιωνίου με πρώτο τον Κόρμπο και να καταντήσουμε να παίξουμε μόνο 14 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασα κάθε εκτίμηση για αυτόν.

Δεν πειράζει, ό,τι και να κάνουν εμείς φέτος θα παίξουμε play off, γιατί έχουμε και καλή ομάδα και καλό προπονητή.

Θα μας τα δώσει αλλού.

Αλήθεια, ο Διαμαντόπουλος, που τον έχουμε πάρει στο VAR αποκοπή, δεν είδε ότι ο Ζίφκοβιτς δεν κάνει ούτε φάουλ στη δεύτερη κίτρινη κάρτα;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.