Ήττα για τις “ρεζέρβες” του Βόλου από τον Απόλλωνα

Οι "ρεζέρβες" του Βόλου γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην πόλη της Μαγνησίας.

Οι “ρεζέρβες” του Βόλου γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην πόλη της Μαγνησίας. 

Τα γκολ της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” πέτυχαν οι Παυλίδης και Μαρκόφσκι, ενώ το 2-0 έγινε με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Χουχούμη.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο αποχώρησε ο Λαρέα που αισθάνθηκε μια μικροενόχληση ενώ λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε και ο Ρώσση. 

Οι “βασικοί” του Βόλου θα κάνουν την… πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σήμερα (18/08) κόντρα στη Λαμία. 

BOΛΟΣ: Καραγκιόζης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο, Κυζιρίδης, Μάντζης. Επαιξαν και οι Διμηνάς, Κραβαρίτης, Κορνέζος, Κορέλας. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος (60’ Καραγκούνης), Παυλίδης (60’ Ρώσση, 75’ Χειρίτραντας), Μπεντινέλι (75’ Λάμπη), Βάρκας (60’ Μαρκόφσκι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.