Δώνης: “Οι παίκτες έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που ζητάω” (video)

Μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Νίκο Τζουάννη και τόνισε πως η ομάδα έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που της ζητάει.

Μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Νίκο Τζουάννη και τόνισε πως η ομάδα έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που της ζητάει. 

Αναλυτικά:

«Θυμάστε τη κριτική δεχόμασταν πριν φύγουμε για προετοιμασία επειδή δεν είχαμε κάνει μεταγραφές. Το μεταγραφικό πλάνο ήταν δεδομένο, είχα ζητήσει πολλές μεταγραφές. Δεν έχουμε εκατομμύρια για να κλείσουμε μεταγραφές γρήγορα όπως άλλες ελληνικές ομάδες.

Είναι δύσκολο για τον τεχνικό διευθυντή να βρει καλούς παίκτες και στα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι με ένα τόσο μικρό μπάτζετ. Σε γενικές γραμμές όμως, μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε μια καλή ομάδα».

«Εχουμε πολλά πράγματα στην ανάπτυξή μας. Σε έναν σημαντικό βαθμό τα έχουμε αφομοιώσει. Ο νέοι παίκτες προσαρμόζονται καλύτερα, αν δείτε αρκετοί από το περσινό ρόστερ έμειναν έξω. Η περσινή χρονιά ήταν βοηθητική για μερικούς παίκτες και με τους νέους που ήρθαν θα γινόμαστε καλύτεροι. Kοιτάμε τη δική μας δουλειά. Η δουλειά μας είναι να προοδεύσει η ομάδα. Να βελτιώνονται οι παίκτες και όποιος θέλει να έρθει να μας παρακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.