Μαξίμοβιτς, ο “δήμιος” της ΑΕΛ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς, έκρινε το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΛ με ένα υπέροχο γκολ (1-0) και χάρισε στους «κυανέρυθρους» την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς, έκρινε το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΛ με ένα υπέροχο γκολ (1-0) και χάρισε στους «κυανέρυθρους» την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

H ιστορία επαναλήφθηκε λοιπόν για τον Πανιώνιο. Και μάλιστα στην πιο ακραία της εκδοχή. Διότι μπορεί ο Μαξίμοβιτς να ήταν ο λυτρωτής, όπως και πέρσι, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ-ποίημα, όμως οι επιμέρους συνθήκες τώρα ήταν οριακές. Ξεκινώντας το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς λόγω αδειοδότησης, οι «κυανέρυθροι» μετρούσαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, μέχρι να βρεθούν αντιμέτωποι με τους Θεσσαλούς. Τεράστιο το βάρος.

Με βάση όλα αυτά, ήταν απολύτως λογικό και αναμενόμενο το άγχος και η πίεση να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της αναμέτρησης. Και βέβαια η επίδρασή τους άρχισε να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη όσο ο χρόνος περνούσε. Πως κατάφερε να βρει ο Πανιώνιος το υπεραπαραίτητο… αγχολυτικό; Του το έδωσε ο Μαξίμοβιτς με ένα γκολ που έβαλε αυτόματα σοβαρή υποψηφιότητα για ένα από τα κορυφαία της φετινής σεζόν. Αφού πρώτα έδεσε την μπάλα με ένα… αόρατο σχοινί πάνω στο παπούτσι του, έπαιξε ταχύτατα και εντυπωσιακά το «1-2» με τον Καμαρά, ο οποίος έβαλε και την δική του «πινελιά» με τακουνάκι. Η μπάλα ξανά στα πόδια του Μαξίμοβιτς, άλλη μία ντρίπλα σε κλειστό χώρο και εκτέλεση μέσα από την περιοχή, για να σηκωθεί αυτόματα ολόκληρο το γήπεδο στο πόδι.

Η ΑΕΛ πίεσε και προσπάθησε, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, να ισοφαρίσει. Δημιούργησε 1-2 αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά από την στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες στο 78’ (δεύτερη κίτρινη ο Ζίβκοβιτς), τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (90′ +3′ Παπαγεωργίου), Καμαρά (75′ Παπανικολάου), Αρτσε (82′ Οικονομίδης), Τσιλούλης, Αραμπούλι.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, (68′ Νούνιτς) Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Φατιόν (68′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς) Ουάρντα, Ντάουντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.