Με το Novasports.gr στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ΑΕΛ και οι αναγνώστες του Novasports.gr έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming, μέσω της Web TV (19:15 Novasports3HD).

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ΑΕΛ και οι αναγνώστες του Novasports.gr έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming, μέσω της Web TV (19:15 Novasports3HD). 

Επίσης, δείτε το pre game της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της Λαμίας στις 18:15, ενώ στις 19:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 21:25 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένο το pre game του αγώνα μεταξύ του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ στις 21:30 μπορείτε να ακούσετε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 23:40 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα την Κυριακή. Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής ανοίγει στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη ψάχνει την τρίτη της νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκίτες έχουν έξι βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες δεν έχουν μέχρι στιγμής πάρει κάποιον βαθμό στο πρωτάθλημα. Η Ξάνθη προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Παναιτωλικού, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης από την εντός έδρας ήττα 3-2 από την ΑΕΚ.

Στις 19:15 η Ένωση θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη Λαμία. Οι “κιτρινόμαυροι” μετά τη νίκη τους 3-2 στην Τρίπολη, θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη επιτυχία τους στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ έχει τρεις βαθμούς και η Λαμία δυο. 

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι “βυσσινί” από την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει κάποιον βαθμό στο πρωτάθλημα και παραμένουν στο -6, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα βαθμό. 

Τέλος, στις 21:30 ο Άρης θα φιλοξενήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Παναθηναϊκό. Οι “κίτρινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Βόλο, ενώ οι “πράσινοι” από την εντός έδρα ήττα 3-1 από τον ΟΦΗ. Και οι δυο ομάδες έχουν από ένα βαθμό στο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1
Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ 5-0

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

ΑΟ Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (19:00)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία (19:15 Novasports2HD)
Πανιώνιος-ΑΕΛ (19:15 Novasports3HD)
Άρης-Παναθηναϊκός (21:30 Novasports1HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.