Μοιρασιά στη Λαμία σε απίθανο ματς! (video)

Λαμία και Ατρόμητος πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους συναρπαστικό 2-2 στην Θεσσαλία. Ο Βέλλιος πέτυχε το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι αλά… Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Λαμία και Ατρόμητος πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους συναρπαστικό 2-2 στην Θεσσαλία. Ο Βέλλιος πέτυχε το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι αλά… Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς! 

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα. 

Το ματς

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν από τον Σωτήρη Αντωνίου με τους Βελλίδη, Βύντρα, Αντέντζο, Βασιλογιάννης, Βάντερσον, Πλιάτσικα, Μπεχαράνο, Σαλιάκα, Δημούτσο, Ρόμανιτς, Καραμάνο. 

Ο Ατρόμητος από την άλλη ξεκίνησε με τον Θεοδωράκη, Νάτσος, Γούτα, Ρισβάνη, Κατράνη, Μάντσον, Χαρίση, Ρόσα, Ούμπιντες, Ενσικουλού, Μανούσο, επίσης σε διάταξη 4-2-3-1. 

Ο Σάλιακας χτύπησε πρώτος

Πριν ακόμα οι δύο ομάδες «ζεσταθούν», ο Σάλιακας «χτύπησε» πρώτος. Η Λαμία κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Έλληνας χαφ το εκτέλεσε καταπληκτικά, στέλνοντας τη μπάλα σε ένα σημείο που ο Θεοδωράκης βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της προς τα δίχτυα. 

Παραλίγο 2-0

Πριν ακόμα ο Ατρόμητος συνέλθει, ο Αντέτζο έφτασε πολύ κοντά στο 2-0. Μένοντας μπροστά μετά από μια εκτέλεση κόρνερ απείλησε με ωραίο γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Θεοδωράκης έβγαλε μία από τις αποκρούσεις της αγωνιστικής κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. 

Απάντηση με το ίδιο στυλ

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους αντιμέτωπος με την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε ανοιχτό γήπεδο, το έκανε χάρη στην πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες και το εξαιρετικό άλμα του Γούτα, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε. 

Πιο επικίνδυνος Ατρόμητος

Με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-1, οι δύο ομάδες πέρασαν ένα δεκάλεπτο χωρίς να παίρνουν ρίσκα στο παιχνίδι τους, με τον Ατρόμητο να είναι πιο επικίνδυνος στη συνέχεια. Ο Μανούσος απείλησε με κεφαλιά άουτ υπό πίεση στο 55΄ και έξι λεπτά αργότερα ο Χαρίσης δοκίμασε ωραίο μακρινό σουτ αλλά ο Βελλίδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα. 

Το πεντάλεπτο της αδρεναλίνης! 

Την αρχή έκανε άθελα του ο Ρισβάνης, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος χάνοντας τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ο Ρόμανιτς βγήκε τετ-α-τετ, ανατράπηκε από τον Θεοδωράκη εντός περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και να «κιτρίνίζει» τον Έλληνα επιθετικό. Ο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στο 2-1, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. 

Βέλλιος όπως… Ζλάταν

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Βέλλιος πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ στην Ελλάδα. Κοντρόλ με πλάτη στο τέρμα και ανάποδο ψαλίδι από τον Έλληνα επιθετικό, με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί! 

Γκολ ανατροπής αλλά… άκυρο λόγω VAR

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Βέλλιος έκανε το 2-3 από κοντά με την άμυνα της Λαμίας ακόμη σαστισμένη, αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση, πράγμα που το VAR έδειξε. 

Μοιρασιά 

Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία ως το φινάλε του αγώνα, με τον Μανούσο να στέλνει τη μπάλα άουτ με διαγώνιο σουτ και τον Τουράμ να έχει άστοχη κεφαλιά στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Το τελικό 2-2 είναι η δεύτερη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες, που θα χρειαστεί να περιμένουν 15 ημέρες για να αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη το πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.