Σίμος: «Δεν πανικοβληθήκαμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΟΦΗ και τη νίκη επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΟΦΗ και τη νίκη επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας και εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πάντα να μπορούμε να ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας μέσα από διάλογο και επιχειρήματα. Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο διαφορετικά παιχνίδια, το ένα ήταν στο 11 εναντίον 11 και το άλλο όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Όταν μια αντίπαλη ομάδα παίζει με παίκτη λιγότερο, τότε λειτουργεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Οι παίκτες μας αξίζουν τον σεβασμό μας από την πρώτη μέρα και δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις. Από Δευτέρα και πάλι δουλειά ώστε να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα.


Δεν φοβηθήκαμε κάτι, οι παίκτες μπόρεσαν να διαχειριστούν ώριμα το παιχνίδι.


Δεν πανικοβληθήκαμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια μας και αυτό θα συμβεί μέσα από την δουλειά μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών.


Ο κόσμος υποδέχτηκε ένθερμα όλη την ομάδα, γνωρίζουμε ότι θα είναι κοντά μας. Γνωρίζουμε πόσο πολύ μας στηρίζει. Εγώ αντιπροσωπεύω ένα γκρουπ ανθρώπων, το τεχνικό επιτελείο και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λουίς Κάστρο, σχολίασε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε παρακολουθήσει τον ΟΦΗ και γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μετά που μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Παρότι μείναμε με 10 παίκτες, είχαμε  ευκαιρίες, πετύχαμε και ένα γκολ αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Πήραμε περισσότερο ρίσκο για να γίνουμε πιο επιθετικοί και να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, έγινε η αναγκαστική αλλαγή του Κνετ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και η νίκη του ΟΦΗ ήταν δίκαιη. Ο τρόπος ποδοσφαίρου που παίζει ο ΟΦΗ και εμείς είναι κάτι που είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο αλλά και θα ανεβάσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς ώστε οι ομάδες να προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να συνεχιστεί αυτός ο τρόπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.