Βέρνμπλουμ: Παρών και έτοιμος (video)

Ο Σουηδός του ΠΑΟΚ δηλώθηκε στη λίστα για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας-Δείτε τη λίστα του ΠΑΟΚ αλλά και σε video το γκολ που βάζει (16/8) ο Σουηδός στο οικογενειακό διπλό με την Κ19.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Πόντους Βέρνμπλουμ πλησιάζει. Ο Σουηδός που δεν έχει παίξει από τον προηγούμενο Δεκέμβριο (τραυματισμός, ρήξη αχίλλειου τένοντα, στο παιχνίδι Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, 1-2, στις 17/12), έχει ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και δηλώθηκε για τα παιχνίδια (22/8 και 29/8) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Κι αν δεν παίξει στο πρώτο παιχνίδι, στη Σλοβακία, την επόμενη εβδομάδα, θα είναι διάθεσιμος από τώρα και στο εξής, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. 

Η λίστα που δήλωσε ο ΠΑΟΚ είναι η εξής:

ΛΙΣΤΑ Α: Άκπομ, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι Γαϊτανίδης, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κάτσε, Λάμπρου, Λημνιός, Βαρέλα, Μελίσσας, Μιχάι, Μίσιτς, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ζαμπά, Ντόουγκλας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ και Ζίβκοβιτς.

ΛΙΣΤΑ Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας και Βουτσάς.

Στο video που ακολουθεί υπάρχει και το γκολ που πέτυχε (16/8) στο οικογενειακό διπλό, προπονησιακού χαρακτήρα με την Κ19 του ΠΑΟΚ. 


Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει

“Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της φιλικής νίκης επί της Κ19 με 3-0 στη Νέα Μεσημβρία από την κάμερα του PAOK TV.

Ενδοοικογενεαική μάχη είχαμε το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία. Από τη μία ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα, από την άλλη ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία. Οι Μεγάλοι έδωσαν ένα καλό… μάθημα στους Μικρούς, επικρατώντας με 3-0, με γκολ των Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ και Ίνγκασον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.