Σβάρνας: “Γινόμαστε ξανά οικογένεια” (video)

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τις αλλαγές του Κωστένογλου, τον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και το τραπέζι της Πέμπτης.

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τις αλλαγές του Κωστένογλου, τον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και το τραπέζι της Πέμπτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕΚ:

Για το πως έχει βιώσει το τελευταίοδιάστημα στην ΑΕΚ με τις δύο συνεχόμενες νίκες: “Στο διάστημα της διακοπήςη ομάδα είχε τον χρόνο να δουλέψει καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.Οπότε και ο προπονητής μπορούσε να μας πιέσει λίγο παραπάνω. Να δουλέψουμε σεκάποιες ατέλειες. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, θαγίνεται όλο και καλύτερη. Με τις δύο τελευταίες νίκες η ομάδα άρχισε να παίρνεικαι πάλι ψυχολογία. Ο κόσμος αρχίζει να διασκεδάζει ξανά. Όλα πηγαίνουν προς τοκαλύτερο”. 

Για το 3-5-2 που δείχνει ότι με αυτό η ΑΕΚ αποδίδει καλύτερα: “Εγώ θα έλεγα πως εξαρτάται από τον αντίπαλο. Από το πως παίζει ο αντίπαλος εξαρτάταικαι το σύστημά μας. Πιστεύω ότι εντάξει και τα συστήματα, εντάξει και οιτακτικές, αλλά πρέπει να μπαίνεις στο παιχνίδι και να δείχνεις από την αρχή ότιτο θέλεις περισσότερο. Να παίζεις με ψυχή, να παίζεις με καρδιά. Τα συστήματαμπορεί να είναι καλά, αλλά διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως και οαντίπαλος”. 

Για το τραπέζι και το τι ειπώθηκε: “Ήταν πολύ ωραία, περάσαμε πολύ όμορφα.Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, πολύ ευχάριστο. Πολλά χαμόγελα. Αρχίζει ναφτιάχνεται μια οικογένεια θα έλεγα”. 

Για το αν θα είναι “όπλο” τουςτο οικογενειακό κλίμα: “Πρέπει να είναι αυτό το όπλο γιατί όποια ομάδακάνει επιτυχία, σε όποιο άθλημα και αν είναι αυτό πρέπει πρώτα να είναι ομάδα.Να είναι μια οικογένεια. Όλοι οι παίκτες να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Καιαυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει όμως πρώτα ναείμαστε εμείς καλά μεταξύ μας”.

Για το αν τους είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για πρωτάθλημα: “Όχι, όχι.Τίποτα. Δεν πήρε καθόλου τον λόγο. Ήταν χαμογελαστός, ήταν ευδιάθετος. Όμως,όχι δεν μας είπε τίποτα”. 

Για το τι κρατάει από τον αγώνα της Τρίπολης: “Την αντίδραση μετά το γκολπου δεχθήκαμε νωρίς στο ματς και το παθός που βγάλαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε το2-2 από πέναλτι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Θα μπορούσε να μας”κόψει” τα πόδια. Όμως σηκώσαμε το κεφάλι, βγάλαμε χαρακτήρα καικαταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα”. 

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Λαμία: “Περιμένω πολύ δύσκολοπαιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο 100%. Ο καθένας να βγάλει τον καλύτεροεαυτό του. Η Λαμία θα έρθει να παίξει κλειστά. Θα προσπαθήσει να παίξει στιςαντεπιθέσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί όταν μια ομάδα παίζει πολύ πίσωκαι πολύ κλειστά αμυνόμενη με τους έντεκα παίκτες πρέπει να κυκλοφορούμε τημπάλα και όταν βρούμε τον κατάλληλο χώρο να κάνουμε επίθεση. Ανεξαρτήτως τι θακάνει η Λαμία εμείς πρέπει να είμαστε στο 100%”.

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από την Λαμία: “Έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Έμπειρους παίκτες. Όλοι είναι έμπειροι.Ξεχωρίζω την αμυντική της λειτουργία. Καλύπτουν τους χώρους και παίζουν πολύσφικτά. Αμύνονται ομαδικά”. 

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: “Όταν η ομάδα αρχίσει να παίρνει τιςνίκες και παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος θα επιστρέψει και πάλι. Θααγκαλιάσει την ομάδα. Το μήνυμά μου είναι να αγαπάνε την ομάδα. Και στα εύκολακαι στα δύσκολα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.