Ασταμάτητος με Τσιλιανίδη – Μάνο (video)

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό και συνεχίζει αήττητος, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Σπουδαία εμφάνιση από Τσιλιανίδη και Μάνο, έμειναν με 10 από το 29' οι φιλοξενούμενοι.

O ΟΦΗ δεν έμεινε στο σπουδαίο «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής επί του Παναθηναϊκού. Επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο και μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, επιβεβαίωσε ότι φέτος δικαιούται να αισιοδοξεί.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και τις καλύτερες φάσεις στο σχετικό βίντεο.

Υπομονή και μεθοδικότητα. Αυτά είναι τα στοιχεία με τα οποία κάνει την διαφορά η ομάδα της Κρήτης, μπολιασμένα με έναν υψηλότατο δείκτη ομοιογένειας. Ο Παναιτωλικός ήταν σκληρό καρύδι κι αυτό αποδείχτηκε από την ευκολία που κατάφερε να ανασυνταχθεί στο πρώτο ημίχρονο όταν έμεινε νωρίς με 10 παίκτες (αχρείαστο σκληρό μαρκάρισμα από τον Μιμίτο στο 29’). Δεν είχε ωστόσο απαντήσεις όταν ο ΟΦΗ πάτησε τέρμα το γκάζι απ’ το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, παρότι κατάφερε, κόντρα στη ροή του αγώνα, να μειώσει σε 2-1.

Είχε προηγηθεί διπλό χτύπημα από τους γηπεδούχους μέσα σε λίγα λεπτά. Πρώτα ο Τσιλιανίδης (στο 54’) και λίγο αργότερα ο Μάνος (στο 61’). Αυτοί οι δύο, μαζί με τον δαιμόνιο Ναμπί, είναι οι εγγυητές για την εύρυθμη επιθετική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 στο 69’ με τον Μοράρ, αλλά ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Για να έχουν πάντως το κεφάλι τους ήσυχο οι Κρητικοί, πέτυχαν άλλο ένα γκολ, πάλι με τον Τσιλιανίδη (85’) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34′ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81′ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88′ Φιγκερέιδο). 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (79′ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60′ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46′ Αριγίμπι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.