Κλείνει τον Ρόντγουελ και πάει για τον Βόρμγκουρ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει επαφές με τον Βίτο Βόρμγκουρ, προκειμένου να ενισχύσει και την αμυντική του γραμμή.
Δημοσίευση: 16/08/2019 - 07:41
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει επαφές με τον Βίτο Βόρμγκουρ, προκειμένου να ενισχύσει και την αμυντική του γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” αναμένεται να τελειώσουν το θέμα του Άγγλου μέσου μέχρι το Σαββατοκύριακο, καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο Άγγλος αμυντικός μέσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το “τριφύλλι”, καθώς έχει πειστεί από τον Νίκο Νταμπίζα, για τον ρόλο του στην ομάδα και το πλάνο των “πράσινων”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Βόρμγκουρ, έτσι ώστε να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή του “τριφυλλιού”. Ο παίκτης της Μπραν φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και σύντομα θα έχει επαφές με τον Νταμπίζα, για να συζητηθούν οι όροι του συμβολαίου του. Ο Βόρμγκουρ μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο και οι “πράσινοι” μπορούν να τον κλείσουν από τώρα για τον Ιανουάριο, πιέζοντας παράλληλα τη διοίκηση της Μπραν να τον παραχωρήσει από τώρα με ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο.