Χαμόγελα για την εμφάνιση, πικρία για τον αποκλεισμό

Η ΑΕΚ κρατάει τα θετικά από την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Τράμπζονσπορ για τα play off του Europa League και θέλει το πάθημα των διπλών αναμετρήσεων με την τουρκική ομάδα, να της γίνει μάθημα.

Η ΑΕΚ κρατάει τα θετικά από την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Τράμπζονσπορ για τα play off του Europa League και θέλει το πάθημα των διπλών αναμετρήσεων με την τουρκική ομάδα, να της γίνει μάθημα. Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε στη ρεβάνς των δυο ομάδων και το τελικό αποτέλεσμα, όμως στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. 

Πλέον, η προσοχή του Νίκου Κωστένογλου στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” στο συγκεκριμένο ματς είναι μόνο η νίκη, μετά την ήττα 2-1 στο ματς της πρεμιέρας από την Ξάνθη. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της Ένωσης μέσα σε λίγες ημέρες, θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς την Παρασκευή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.