Κλειστά χαρτιά από Μαρτίνς, δεν ρισκάρει στην άμυνα

Τι έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Η τελευταία δοκιμασία του Ολυμπιακού πριν την πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι απέναντι στον Βόλο (14/09, 21.30, NS1HD), που έχει μπει φουριόζος στο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί μια άνετη νίκη χωρίς πονοκεφάλους όπως εκείνους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, ανέφερε πως όποιος παίκτης δεν δείξει συγκέντρωση στο ματς με τον Βόλο, δεν θα είναι αντάξιος του παιχνιδιού με την Τότεναμ, οπότε αύριο θα… πέσουν κορμιά!

Στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρύψει τα χαρτιά του εν όψει του αυριανού ματς. Σε ό,τι αφορά την αμυντική γραμμή, δοκίμασε κυρίως το δίδυμο των Μεριά και Σισέ, οπότε η λογική λέει πως δεν θα πάει στην επιλογή Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Γιασίν Μεριά επέστρεψε σε καλή κατάσταση από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Τυνησίας, ενώ ο Παπέ Σισέ έχει αναρρώσει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. 

Στη μεσαία και επιθετική γραμμή ο Μαρτίνς δοκίμασε διάφορα σχήματα, κρατώντας κλειστά χαρτιά για την τελική του απόφαση. Όπως φαίνεται ο Ελ Αραμπί κερδίζει τη θέση, μπροστά από τον Γκερέρο, ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν οι Κούτρης και Ραντζέλοβιτς. 

Πιθανότατα ο Πορτογάλος θα παρατάξει τους Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.