“Είμαστε καλά, πάμε για τη νίκη!” (video)

Ο προπονητής του Άρη, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA, τόνισε ότι οι "κίτρινοι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζητούν το πρώτο τρίποντο.

Ο Απόστολος Τερζής σχολίασε σήμερα (13/9) στη NOVA πώς αντιμετωπίζουν οι “κίτρινοι” το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (15/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη είπε στους Γιάννη Πάγκο και Θωμά Μίχο:
Για την κατάσταση της ομάδας: “Είμαστε καλά. Στις δύο εβδομάδες έγινε καλή δουλειά, με μεγάλη διάθεση, χωρίς τραυματισμούς”.
Για τον Ρόουζ: “Χθες έκανε μικρό μέρος του προγράμματος. Σήμερα έδειξε ότι είναι απολύτως έτοιμος”.
Σχετικά με τους τομείς στους οποίους έριξε το βάρος στο διάστημα της προετοιμασίας, απάντησε: “Την πρώτη εβδομάδα μάθαμε στοιχεία για τον Παναθηναϊκό. Κοιτάξαμε επίσης να ανεβάσουμε τη διάθεση των παικτών. Αυτή την εβδομάδα ασχοληθήκαμε πιο ειδικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε”.
Πώς αισθάνεται ο ίδιος ως “υπηρεσιακός” τεχνικός: “Το “υπηρεσιακός” δεν είναι κάτι που με επηρεάζει. Δεν νιώθει έτσι. Προετοιμάζομαι κι εγώ για νίκη με τον Παναθηναϊκό. Καλώς να έρθει ο νέος τεχνικός”.
Όσο για το αν ήταν ξαφνική η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη: “Δεν ανέφερε κάτι ο κ. Παντελίδης νωρίτερα. Μάθαμε ότι φεύγει, όταν το ανακοίνωσε στους παίκτες”.
Ερωτώμενος αν επηρεάστηκε η ομάδα από τη φυγή του Παντελίδη, είπε: “Κρατάμε μακριά τα παιδιά από όσα λέγονται και γράφονται. Δεν επηρεαζόμαστε από όσα ακούγονται”.
Συγκρίνοντας την κατάσταση αυτη τη φορά που κάθεται στον πάγκο του Άρη με την προηγούμενη, μετά το “διαζύγιο” με τον Πάκο Ερέρα, είπε: “Όταν έφυγε ο κ. Ερέρα είχα καθίσει επίσης στον πάγκο. Και τότε ήταν δύσκολη η κατάσταση. Προερχόμασταν από τέσσερις ήττες και έπρεπε και τότε να δουλέψουμε με τον μυαλό των παικτών και πήγε καλά”.
Ειδικότερα για τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόνισε: “Γνωρίζομαι με τους παίκτες. Έχουμε καλή σχέση. Μπορούμε εύκολα να μιλήσουμε και να ψάξουμε λύσεις. Βλέπω ότι πήγαμε καλά στην προετοιμασία για τον ερχόμενο αγώνα”.
Για το ντέρμπι ειδικότερα είπε: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει πώς παίζει. Εμείς επικεντρωθήκαμε στη δική μας ομάδα, για να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του. Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πάμε για τη νίκη”.
Αν νιώθει πίεση: “Όταν είσαι προπονητής σε μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, δεν μπορείς να μην έχεις πίεση. Το θέμα είναι να τη βγάλουμε θετικά, ώστε να είμαστε σε εγρήγορση”.
Ερωτώμενος για το πώς θα παρατάξει την ομάδα την Κυριακή απάντησε: “Για δύο περιπτώσεις έχουμε δίλημμα. Έχουμε ισάξιους παίκτες και αναζητούμε την καλύτερη λύση για δύο θέσεις. Ξέρουμε, γενικότερα πάντως, ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μας. Αναζητούμε την πρώτη νίκη”.
Πιο συγκεκριμένα για τους Γκάμα και Βέλεθ τόνισε: “Ο Γκάμα και ο Βέλεθ είναι έτοιμοι για το ντέρμπι. Τους υπολογίζουμε και τους δύο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.