Θέλει να εκμεταλλευτεί όλο το ρόστερ

Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ σε εγρήγορση, καθώς γνωρίζει πως θα χρειαστούν όλες οι διαθέσιμες λύσεις, κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.
Δημοσίευση: 13/09/2019 - 09:01
Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ σε εγρήγορση, καθώς γνωρίζει πως θα χρειαστούν όλες οι διαθέσιμες λύσεις, κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους “κιτρινόμαυρους” να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος προπονητής περιμένει περισσότερα από τους Κρστίτσιτς, Αλμπάνη, Βέρντε και Ζεράλδες.

Ο Κωστένογλου θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ΑΕΚ και να προσφέρουν σημαντικές λύσεις, την εφετινή σεζόν. Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης σκοπεύει να τους δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς τους υπολογίζει. Ο Κωστένογλου καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη.