Σαράβια: “Παίκτης προπονητή ο Φάουστο”

Ο Αντόνιο Ροντρίγκες Σαράβια υπογράμμισε πως ο Φάουστο Τιένθα είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά, του Ισπανού μέσου.

Ο Αντόνιο Ροντρίγκες Σαράβια υπογράμμισε πως ο Φάουστο Τιένθα είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά, του Ισπανού μέσου. Ο πρώην προπονητή του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος του “τριφυλλιού” στην Εξτρεμαδούρα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

Χαρακτηριστικά, ο Σαράβια δήλωσε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του. Προσαρμόζεται απόλυτα σε ό,τι του ζήτησε ο προπονητής. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει ώστε να δώσει την απαραίτητη αμυντική ισορροπία στην ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: “Είναι πολύ δυναμικός και δεν φοβάται τίποτα. Αποτελεί ασφάλεια ζωής για ένα προπονητή, αγωνιζόμενος μπροστά από την άμυνα. Ξέρει να συνεργάζεται με την άμυνα, να είναι αυτός που θα δώσει την πρώτη πάσα για την επίθεση, διαβάζοντας άψογα και πως θα εξελιχθεί η συνέχεια του παιχνιδιού, ώστε να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις. Του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες μέσα στο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Είναι ένας πολύτιμος ισορροπιστής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.