Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ και περιμένει τις προσεχείς ημέρες κάλεσμα από τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Νίκλας Χουλτ φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ και περιμένει τις προσεχείς ημέρες κάλεσμα από τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Σουηδός αριστερός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 και απο τον Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει στην ατζέντα του το συγκεκριμένο θέμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να καλέσει τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο. Ο Ίβιτς αναμένεται να έχει τις προσεχείς ημέρες μια πρώτη επαφή με τον παίκτη, προκειμένου να δει ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις και μετά στις επαφές που θα έχει με τον μάνατζέρ του θα αποφασίσει το αν θα προταθεί νέο συμβόλαιο στον 30χρονο παίκτη ή αν θα αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.