Σενάρια για Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Την περίπτωση του Νμίτρο Τσιγκρίνσκι φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Νμίτρο Τσιγκρίνσκι φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” μελετούν την περίπτωση του Ουκρανού αμυντικού, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα και της Μπαρτσελόνα. 

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου από τη Ντνίπρο στην οποία αγωνίζεται. Φέτος μετράει ένα γκολ σε 17 συμμετοχές. Η καριέρα του ξεκίνησε στη Σαχτάρ, από την οποία είχε παραχωρηθεί το 2009 στους Καταλανούς, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ μελετάει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ. Πρόκειται για τιον Τζαλμά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Ο 28χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και την εφετινή σεζόν μετράει οκτώ γκολ και έξι ασίστ σε 23 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στις Μαρίτιμο, Πόρτο, Κασίμπασα και Κόνιασπορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.