Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που έχει, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ζοσουέ και Αντερλάν Σάντος.
Δημοσίευση: 07/06/2016 - 08:46
Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που έχει, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ζοσουέ και Αντερλάν Σάντος. Οι δυο περιπτώσεις χαρακτηρίζονται αρκετά δύσκολες, λόγω των απαιτήσεων που έχουν οι ομάδες των δυο ποδοσφαιριστών για την παραχώρησή τους. 

Ο πρώτος παραχωρείται από την Πόρτο, η οποία όμως δεν σκοπεύει να τον δώσει με τη μορφή δανεισμού, παρά μόνο με κανονική μετεγγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τους «δράκους» του Οπόρτο, καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

Ο δεύτερος παραχωρείται από τη Βαλένθια, η οποία όμως έχει θέσει ως τιμή πώλησης τα εννέα εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπράγκα. Οι «νυχτερίδες» δε φαίνεται να τον υπολογίζουν εν όψει της νέας σεζόν και έτσι αναζητούν ομάδα για να τον πουλήσουν. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές τους απαιτήσεις, ενώ παράλληλα μελετάει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.