Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που έχει, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ζοσουέ και Αντερλάν Σάντος.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που έχει, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ζοσουέ και Αντερλάν Σάντος. Οι δυο περιπτώσεις χαρακτηρίζονται αρκετά δύσκολες, λόγω των απαιτήσεων που έχουν οι ομάδες των δυο ποδοσφαιριστών για την παραχώρησή τους. 

Ο πρώτος παραχωρείται από την Πόρτο, η οποία όμως δεν σκοπεύει να τον δώσει με τη μορφή δανεισμού, παρά μόνο με κανονική μετεγγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τους «δράκους» του Οπόρτο, καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

Ο δεύτερος παραχωρείται από τη Βαλένθια, η οποία όμως έχει θέσει ως τιμή πώλησης τα εννέα εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπράγκα. Οι «νυχτερίδες» δε φαίνεται να τον υπολογίζουν εν όψει της νέας σεζόν και έτσι αναζητούν ομάδα για να τον πουλήσουν. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές τους απαιτήσεις, ενώ παράλληλα μελετάει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.