Γρηγορίου: «Σαν να είναι η πρώτη φορά»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρουσιάστηκε την Τετάρτη από τη διοίκηση της Κέρκυρας, επιστρέφοντας στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων και κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρουσιάστηκε την Τετάρτη από τη διοίκηση της Κέρκυρας, επιστρέφοντας στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων και κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε μια λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου της Κέρκυρας, San Giacomo, η ΠΑΕ Κέρκυρα παρουσίασε επίσημα, το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016, το νέο προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.
Το «παρών» έδωσε μάλιστα, και ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, ο οποίος χαιρέτησε την επάνοδο της ομάδας στα… σαλόνια της Super League, ενώ ευχήθηκε ό,τι καλύτερο τόσο στην ομάδα της Κέρκυρας, όσο και προσωπικά στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Εκτός του Ανώτατου τοπικού άρχοντα του νησιού των Φαιάκων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρα, Γιώργος Ζαρκάδας, αλλά και ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του επτανησιακού συλλόγου, Βασίλης Αργυρός.

Την επίσημη παρουσίαση του Μιχάλη Γρηγορίου στο San Giacomo τίμησαν, εξάλλου, με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Παρελίων, Σπύρος Κροκίδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, στελέχη της ομάδας της Κέρκυρας και μέλη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρα, Γιώργος Ζαρκάδας, μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας της Κέρκυρας και τον καλωσόρισε για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Από την δική του πλευρά, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος επεσήμανε την σπουδαιότητα της παρουσίας της ομάδας στην Super League αναφέροντας:

«Το γεγονός της ανόδου της ομάδας της Κέρκυρας στην Super League ανεβάζει το ηθικό και την ψυχολογία ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας του νησιού. Ταυτόχρονα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου η Κέρκυρα να βρεθεί εκ νέου στο επίκεντρο των αθλητικών δρώμενων. Με συνολική προσπάθεια και σκληρή δουλειά είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθει η διάκριση για την ομάδα».

Όσον αφορά στον Μιχάλη Γρηγορίου, ο νέος προπονητής της Κέρκυρας -εμφανώς συγκινημένος- ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αλλά και τον Δήμαρχο για την συμπαράστασή του στην ομάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η επιστροφή μου στην Κέρκυρα. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Μετά τη μεγάλη αδικία του περασμένου καλοκαιριού, θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση για το σθένος της, τους ποδοσφαιριστές και την προηγούμενη τεχνική ηγεσία, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για την επιτυχία της επανόδου. Επανερχόμαστε σ’ αυτό που αφήσαμε την  τελευταία φορά. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρετε την φιλοσοφία μου. Θα βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό και μόνιμο στο νησί. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, σαν να είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Κέρκυρα».

Άμεσοι συνεργάτες του νέου προπονητή θα είναι οι: Γιάννης Γεωργιάδης(γυμναστής), Δημήτρης Φραγκούλης (βοηθός γυμναστή), Χρήστος Βάσσαλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Βασίλης Καλογιάννης(scouter / αναλυτής).

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε ότι χρέη προπονητή στην ομάδα Κ20 του συλλόγου θα εκτελεί ο Κώστας Χριστοφοράκης, ενώ στο «τιμόνι» τηςΚ17 θα είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Μιχάλη Γρηγορίου, η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Αντώνη Άγα, ο οποίος θα είναι Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του συλλόγου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948.230.451 / ηλεκτρονική διεύθυνση: antony.agas@gmail.com)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.