Αποφάσισαν για τις μετεγγραφές

Ο Μάρκο Σίλβα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, με τον οποίο συζήτησε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, με τον οποίο συζήτησε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα των «ερυθρολεύκων». 

Στο επίκεντρο βρέθηκε η επικείμενη μετεγγραφή του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο στην Εσπανιόλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφασίστηκε να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση αντικαταστάτη. Επίσης, οι δυο πλευρές συζήτησαν τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι, με την προσοχή να στρέφεται στον κεντρικό μέσο. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, παρά μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες, που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Επίσης, τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δε σκοπεύουν να βιαστούν στις εφετινές τους κινήσεις και πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις, που θα υπάρξουν στο ρόστερ της ομάδας, τις επόμενες ημέρες. Ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει από τους ιθύνοντες της ομάδας να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, για τους παίκτες που έχει εισηγηθεί, ενώ ο ίδιος θα τσεκάρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και τους ποδοσφαιριστές, που πέρυσι είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.