Λουτσέσκου: “Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, συγγνώμη από τον Πετράκη” (video)

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα του novasports. Οι ατάκες για τις μεταγραφές, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα του novasports. Οι ατάκες για τις μεταγραφές, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής:

“Είμαι απογοητευμένος από δηλώσεις που έκανα την Τετάρτη και εμφανίστηκαν διαφορετικά. Είπα ξεκάθαρα πως σέβομαι τη στρατηγική κάθε ομάδας και κάθε προπονητή, είτε είναι απόλυτα επιθετική, είτε απόλυτα αμυντική, γιατί προφανώς υπάρχει διαφορετική ποιότητα και στόχοι. Ο κάθε τρόπος μπορεί να είναι επιτυχημένος τουλάχιστον για ένα ματς. Αλλά κριτίκαρα τον τρόπο που οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν καθυστέρηση από το πρώτο μέρος αλλά και το ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε κάθε διακοπή βρίσκονταν δύο παίκτες περιμένοντας το όχημα να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ ποτέ να κρίνω τη φιλοσοφία μας ομάδας, ποτέ μα ποτέ. Αυτό όμως δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρχει στη θέση να παίζω άμυνα, ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή του ΠΑΣ, τον σέβομαι και είναι ένα φανταστικό άτομο. Επιτέθηκα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες του στο γήπεδο”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή νοοτροπία, θα αντιμετωπίσουμε επίσης μια καλή ομάδα που έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας. 

Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ξέρουμε πως πρέπει να τα δώσουμε όλα. Κάνουμε μια φανταστική σεζόν και πάμε εκεί για τη νίκη. 

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που είμαστε 10 και όχι 8 πόντους μπροστά, συγγνώμη αλλά πάντα σκέφομαι τους πόντους που έχουμε κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ισορροπημένοι, ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουμε. Μόνη πίεση είναι για τους τρεις βαθμούς, γιατί απλά θέλουμε να κερδίσουμε”.

Για τους νέους παίκτες: “Έχουμε καλούς παίκτες, όποιος είναι εδώ είναι για την ομάδα και για να δώσει το καλύτερο. Είναι καλές κινήσεις, τίποτα περισσότερο. Δεν είμαστε στο play station για να κάνουμε ότι κινήσεις θέλουμε και να βγαίνουμε, όποιος έρχεται, έρχεται για να γίνει μέρος της ομάδας. Το αν παίζουν εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Πρέπει να βρούμε το χρονικό σημείο στο οποίο θα ενσωματωθεί ο καθένας, για να μην υπάρχει γκρίνια μετά, αν κάποιος δεν παίζει καλά κτλ”. 

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών: “Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όλοι οι παίκτες είναι εντάξει. Μόνο η κίτρινη κάρτα του Γιαννούλη”.

Για το ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στο γήπεδο: “Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, και το περιμένουμε. Το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος θα βρεθεί μαζί μας, αλλά δείχνει πως υπάρχει ενότητα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.