Εμπειρίες με “βαριά” ήττα για τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Ήττα με 4-0 γνώρισε στη Δράμα από τη Δόξα ο ΠΑΟΚ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο οποίο ο δικέφαλος αγωνίστηκε ως επί το πλείστον με παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του συλλόγου. Ντεμπούτο για Τιάμ.

Ήττα με 4-0 γνώρισε στη Δράμα από τη Δόξα ο ΠΑΟΚ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο οποίο ο δικέφαλος αγωνίστηκε ως επί το πλείστον με παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του συλλόγου. Ντεμπούτο για Τιάμ. 

Όπως φαίνεται άλλωστε και από το σκορ, η Δόξα δεν άφησε σε «χλωρό κλαρί» τους νεαρούς του δικεφάλου, δίνοντας ένα σκληρό μάθημα ενόψει συνέχειας. 

Ο Καρλόπουλος στο 40’ άνοιξε το σκορ ενώ ο Γιόνδης στο 53’ διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Στο 63’ ο Σάντος έγραψε με πολύ όμορφο τρόπο το 3-0 για τους «μαυραετούς» για να έρθει ο Γαϊδαρτζής λίγο πριν το τέλος και να διαμορφώσει το τελικό 4-0. 

Ο Τιάμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, προσπαθώντας σιγά σιγά να εγκλιματιστεί, με το παιχνίδι σαφώς να μην προσφέρεται για συμπεράσματα. Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης ήταν οι άλλοι τρεις που αγωνίστηκαν από την πρώτη ομάδα. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν βρισκόταν στο γήπεδο, με τον Γιάννη Θωμαΐδη να κάθεται στον πάγκο, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία, προπονητής της Κ20.   

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης) 

ΠΑΟΚ (Γιάννης Θωμαΐδης): Μούτσα, Τσαούσης (89′ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87′ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89′ Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.