ΑΕΚ με όρεξη και πλάνο (video)

Η ΑΕΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό σκορ να είναι 3-1.

Η ΑΕΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό σκορ να είναι 3-1. 

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό έπειτα από πλασέ του Σασίνκα ωστόσο η απάντησή της ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά αργότερα οι «κιτρίνομαυροι» έφεραν το ματς στα ίσια. 

Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό ο Λόπες με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Μάνταλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουστρ για το 1-1. Στο 37ο λεπτό η Ένωση κέρδισε πέναλτι καθώς ο Σους βρήκε την μπάλα με το χέρι ωστόσο ο Λιβάια νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Μπάνικ Οστράβα με το 1-1 να παραμένει. 

Ό,τι δεν κατάφερε ο Λιβάια στο 37ο λεπτό το κατάφερε ο Μάνταλος τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Αϊντάρεβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον αρχηγό της ΑΕΚ και εκείνος με πλασέ στην κίνηση ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση για την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-1. 

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγότερες σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ. Στο 79ο λεπτό ο Γιακουμάκης ανατράπηκε εκτός περιοχής, ο διαιτητής όμως έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αλμέιδα βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.