Παντελιάδης: “Θα έχουμε 12ο παίκτη στη Λαμία” (video)

Η Λαμία έδωσε τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της και πάλι μακριά από τη φυσική της έδρα, με τον Θανάση Παντελιάδη να μιλά για τη δύναμη που μπορεί να πάρει η ομάδα του, παίζοντας μπροστά στο "διψασμένο" κοινό της πόλης. "Ανταγωνιζόμαστε κάθε αντίπαλο" είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Λινάρδος.

Η Λαμία έδωσε τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της και πάλι μακριά από τη φυσική της έδρα, με τον Θανάση Παντελιάδη να μιλά για τη δύναμη που μπορεί να πάρει η ομάδα του, παίζοντας μπροστά στο “διψασμένο” κοινό της πόλης. “Ανταγωνιζόμαστε κάθε αντίπαλο” είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Λινάρδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παντελιάδη:

“Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και σε ακόμα ένα ματς όπως και με τον Ολυμπιακό, δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μας μένει η πίκρα πως δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος αλλά κρατάμε τα θετικά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο”.

Για το ότι δεν παίζουν ακόμα στη φυσική τους έδρα στη Λαμία: “Είναι και τα ταξίδια αλλά επειζή ζούμε στη Λαμία, καταλαβαίνουμε πως ο κόσμος “διψάει” για τη Σούπερ Λιγκ, θα έχουμε πραγματικά έναν 12άτο παίκτη. 

Για την εικόνα του ματς: “Ξέραμε πως το “όπλο” της ΑΕΚ θα είναι τα μακρινά σουτ, δώσαμε λίγο χώρο και έκαναν κάποια σουτ που δεν ήταν απειλητικά. Ξέραμε πως θα μπει στο δεύτερο για να μας πιέσει η ΑΕΚ. Είχε κάποιες υποψίες φάσεων, είχαμε κλείσει καλά τους χώρους. Έτσι όπως παίξαμε αξίζαμε την ισοπαλία”.

Για την ευκαιρία του Μπλάζιτς: “Νομίζω θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη αν γινόταν γκολ γιατί στην αντεπίθεση έχουμε γρήγορους παίκτες και σίγουρα θα απειλούσαμε την ΑΕΚ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λινάρδου:

“Όπως και με τον Ολυμπιακό έτσι και σήμερα δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα και ανταγωνιζόμαστε κάθε αντίπαλο. Χάσαμε από δύο πέναλτι και στους δύο αγώνες, είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε αγώνα”.

Για το πως επηρεάζεται η ψυχολογία από μία ήττα στο τέλος: “Δεν είναι ότι καλύτερο, πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα και επί 80 λεπτά παίζεις στα ίσια, έχοντας μάλιστα και ευκαιρία να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε”.

Ποιο ήταν το πλάνο: “Το πλάνο είναι πάνω κάτω το ίδιο για κάθε αντίπαλο. Κοιτάμε πρώτα την άμυνά μας, να μη φάμε γκολ αλλά παίζουμε και μπάλα, δεν αμυνόμαστε μόνο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.