Έλαμψε ο Αστέρας! Με δέκα παίκτες, 3-0 τον Παναιτωλικό (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης, έπαιζε με δέκα παίκτες από το τρίτο λεπτό, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω αλλά και την κατοχή της μπάλας, που ήταν ακόμη και 70%.

Ο Αστέρας Τρίπολης, έπαιζε με δέκα παίκτες από το τρίτο λεπτό, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω αλλά και την κατοχή της μπάλας, που ήταν ακόμη και 70%.  Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, επέστρεψε στις νίκες, πανηγυρίζοντας την πρώτη στην έδρας της μετά τον Δεκέμβριο όταν είχε κερδίσει τον ΟΦΗ 2-1. 

Με το καλημέρα στο ματς, τα πράγματα για τον Αστέρα Τρίπολης έγιναν εξαιρετικά δύσκολα. Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Πασαλίδης έκανε λάθος, ο Μοράρ έκλεψε τη μπάλα, έβγαινε απέναντι στον Παπαδόπουλο και ο Τριανταφυλλόπουλος τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής Κομίνης του έδειξε απ` ευθείας κόκκινη κάρτα και ο Αστέρας έμεινε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο. 
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Μοράρ με τον Παπαδόπουλο να μαζεύει τη μπάλα.

Η ομάδα της Αρκαδίας, χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να βρει τα πατήματά του. Ο Γιώργος Παράσχος έβγαλε από το ματς επιθετικό, τον Αραβίδη για να βάλει στην θέση του αμυντικό, τον Μπελόκ. Στο 15 ο Μανιάς βρήκε τον Καλτσά που κατέβασε, μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ κόντραρε πάνω στα πόδια του Αμαράλ και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αστέρας απείλησε και πάλι. Ο Φερνάντεζ έκανε ωραίο σου έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Η αποβολή φάνηκε να λειτουργεί θετικά για τους γηπεδούχους, που εκμεταλλεύονταν τα κενά που άφηνε ο Παναιτωλικός όταν ανέβαινε να απειλήσει.  Στο 23 ο Καλτσάς έβγαλε σπουδαία σέντρα από τα δεξιά με τον Μανιά να πιάνει την κεφαλιά, όμως να μην καθοδηγεί τη μπάλα εκεί που θα ήθελε.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Αστέρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναιτωλικού η μπάλα έφτασε στον Καλτσά που έκανε φοβερή κούρσα, την κατάλληλη στιγμή έσπασε τη μπάλα στον Μανιά, αυτός έστρωσε στον Βαλιέντε που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 με το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου άγγιξε το 2-0 στο 31. Ο Ιγκλέσιας έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον Φερνάντεζ να πλασάρει χωρίς όμως να μπορεί να κερδίσει τον Γιαννακόπουλο. Στο 38ο λεπτό ο Παναιτωλικός σκόραρε, όμως το γκολ δε μέτρησε καθώς ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφ σάιντ. Ο Ουίλιαν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μάζουρεκ με κεφαλιά έστρωσε στον Μπαΐροβιτς που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του. 

Λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φοβερό φάουλ από τα αριστερά, ο Ιγκλέσιας ακούμπησε τη μπάλα με το κεφάλι, αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0! Αυτό είναι το πρώτο γκολ για τον Ιγκλέσιας φέτος. 

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Ο Παναιτωλικός αν και είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 70%, είχε παίκτη παραπάνω, δε μπόρεσε να απειλήσει τον Αστέρα, που μετά την αποβολή συσπειρώθηκε και χτύπησε κυρίως στην κόντρα και το κενό γήπεδο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός φάνηκε να θέλει ν` απειλήσει περισσότερο και να ξανά μπει στο παιχνίδι. Ο Αστέρας πάντως, απείλησε πρώτος.

Στο 48 ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ δεξιά της περιοχής με τον Ιγκλέσιας να πιάνει την κεφαλιά και ν` αναγκάζει τον Γιαννακόπουλο σε δύσκολη επέμβαση. Η δεύτερη ευκαιρία στο ματς για τον Παναιτωλικό, ήρθε στο 50 με τον Λουσέρο να σουτάρει ψηλά άουτ. Ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα δοκίμασε και πάλι το πόδι του όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα για ακόμη μια φορά. Ο Λουσέρο στο 61, έκανε ωραία κάθετη πάσα από τα δεξιά της περιοχής στον Μπαΐροβιτς που πλάσαρε όμως η μπάλα βρήκε στα πόδια του Βαλιέντε και κατέληξε κόρνερ. 

Ένα λεπτό αργότερα, ο Αστέρας ανέβασε  τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Ο Παπαδόπουλος έδωσε συνέχεια στο ματς με βολέ, ο Τσιγγάρας έκανε λάθος, ο Φερνάντεζ κατέβασε τη μπάλα και με φοβερό σουτ έκανε το 3-0 με το πέμπτο φετινό του γκολ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 69 όμως αυτή τη φορά μάζεψε ο Γιαννακόπουλος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βγήκε μπροστά με τον Μαρινάκη, που έκανε ωραία σέντρα στο 71 για τον Παρρά, η κεφαλιά του οποίου δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο.  Ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει πετύχει και τέταρτο γκολ, όταν ο Ιγκλέσιας έκανε σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Καλτσά που έκανε σουτ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη, βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη και να φτάνει τους 25 βαθμούς. Παράλληλα, απομακρύνθηκε λίγο ακόμα από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας λίγο μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε την ήττα αυτή, ντροπιαστική, ανέλαβε την ευθύνη αυτής ενώ ξεκαθάρισε πως ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του από τότε που ανέλαβε. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3` Κόκκινη για τον Τριανταφυλλόπουλο! Λάθος του Πασαλίδη πήρε τη μπάλα ο Μοράρ, ο Τριανταφυλλόπουλος τον έριξε στο έδαφος και ο διαιτητής του έδειξε απ` ευθείας κόκκινη κάρτα
6` Εξαιρετικό φάουλ του Μοράρ έξω από την περιοχή, μάζεψε τη μπάλα ο Παπαδόπουλος.
15` Ωραία πάσα του Μανιά για τον Καλτσά που έκανε το σουτ όμως ο Αμαράλ με τάκλιν παραχώρησε το κόρνερ
16` Ωραίο σουτ για τον Αστέρα στο 16 με τον Φερνάντεζ. Σούταρε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.
23` Υπέροχη σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά, ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
26` ΓΚΟΛ!!  για τον Αστέρα!!Ο Καλτσά κουβάλησε την μπάλα από την περιοχή σχεδόν του Αστέρα, την έσπασε δεξιά στον Μανιά, αυτός έδωσε ασίστ στον Βαλιέντε που σε κενή εστία έκανε το 1-0!!!!!!
31` Σέντρα του Ιγκλέσιας από τα δεξιά ο Φερνάντεζ πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Αγγίζει το 2-0 ο Αστέρας.
38` Μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Μάζουρεκ πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, βρήκε τον Μπαΐροβιτς που σύμφωνα με τον βοηθό ήταν οφ σάιντ
44` ΓΚΟΛ!!!!Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Καλτσά, ο Ιγκλέσιας βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και την έσπρωξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για το 2-0 με το πρώτο φετινό του γκολ!!!!!!!
48` Φοβερή ευκαιρία για τον Αστέρα. Φάουλ του Καλτσά δεξιά της περιοχής, κεφαλιά του Ιγκλέσιας, εξαιρετική επέμβαση του Γιαννακόπουλου σε κόρνερ
50` Ωραίο σουτ του Λουσέρο έξω από την περιοχή ,η μπάλα ψηλά άουτ. Δεύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο ματς
60` Ωραίο σουτ του Λουσέρο στο τα χέρια του Παπαδόπουλου. Υπήρχε φάουλ στον Μάρκος Πάουλο νωρίτερα όμως άφησε πλεονέκτημα ο διαιτητής.
61` Ο Λουσέρο έκανε ωραία κάθετη πάσα από τα δεξιά της περιοχής στον Μπαΐροβιτς που πλάσαρε, όμως η μπάλα βρήκε στα πόδια του Βαλιέντε και κατέληξε κόρνερ. Η καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού.
62` ΓΚΟΛ!! για τον Αστέρα. Από το βολέ του Παπαδόπουλου και το λάθος του Τσιγγάρα ο Φερνάντεζ πέτυχε γκολ με σουτ από τα αριστερά, έξω από την περιοχή. 3-0 ο Αστέρας. Ο Φερνάνεζ είχε απειλήσει με παρόμοιο τρόπο και στο πρώτο ημίχρονο. 
69` Ωραία προσπάθεια του Φερνάντεζ και σουτ στην αγκαλιά του Γιαννακόπουλου!
71` Καλή κεφαλιά του Παρρά μετά τη σέντρα του Μαρινάκη μαζεύει ο Παπαδόπουλος. Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. 
75`  Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Ιγκλέσιας, αμέσως το σουτ του Καλτσά άουτ!

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ
Αστέρας Τρίπολης 4-4-2(Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Φερνάντεζ(89 Μαρτίνεζ Ορτέγκα), Καλτσάς, Αραβίδης(8 Μπελόγκ), Μανιάς(82` Βλάχος). 

Παναιτωλικός 4-2-3-1(Τραϊαννός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας(63 Μαρινάκης), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Λουσέρο, Μάρκος Πάουλο(68` Παρράς), Ούιλιαν, Μάζουρεκ, Γκούγκα, Μοράρ

Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Νικόλαος Σάββας

4ος Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.