Πράσινο ξέσπασμα (video)

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό "παρών", ο Ουζουνίδης το έζησε πολύ έντονα και ο Παναθηναϊκός με μία τρίλεπτη "έκρηξη", ξέσπασε παίρνοντας τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό “παρών”, ο Ουζουνίδης το έζησε πολύ έντονα και ο Παναθηναϊκός με μία τρίλεπτη “έκρηξη”, ξέσπασε παίρνοντας τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτογκόλ του Μιχαήλ και απευθείας φάουλ του Μολίνς, έβαλαν “φωτιά” από το 10′ μέχρι το 13′ στη Λεωφόρο, με το τριφύλλι να φτάνει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας έτσι στους 6 βαθμούς, όσου μετρά και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Καλύτεροι οι παίκτες του Ουζουνίδη, που έκαναν διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα, με τους Ηπειρώτες να μην “ενοχλούν” ιδιαίτερα τον Βλαχοδήμο. 

Ψήφισε και καθόρισε τον MVP και το Best Goal της Αγωνιστικής!

Τα αγωνιστικά πλάνα

Στο 4-3-3 προσανατολίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που είχε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τους Χουλτ, Κολοβέτσιο, Μολέδο και Κουλιμπαλί τετράδα στην άμυνα. Κουρμπέλης, Σιλά και Χίλιεμαρκ ήταν η τριάδα του κέντρου, με τους Άλτμαν και Βιγιαφάνιες να πλαισιώνουν τον Μολίνς. 

Με 5-3-2, ο Γιάννης Πετράκης είχε στην άμυνα τους Βελλίδη (τέρμα), Μπουκουβάλα, Καρανίκα (πλάγια μπάκ), Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Μαυροπάνο (τριάδα στόπερ). Γαρουφαλιάς, Μανθάτης και Κοζορώνης κινήθηκαν στα χαφ, με τους Χαλκιαδάκη και Γιάκο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. 

Το ματς 

Ο κόσμος έδωσε ρυθμό στον Παναθηνϊκό, που άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Χουλτ σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Τζημόπουλο, ο Χίλιεμαρκ έπιασε την κεφαλιά και εκμεταλλευόμενος τη νέα κόντρα στον Μιχαήλ, άνοιξε το σκορ για το 1-0. 

Το τριφύλλιο διπλασίασε άμεσα το προβάδισμά του, από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μολίνς στο 13ο λεπτό, με το 2-0 να είναι γεγονός. 

Ο Παναθηναϊκός έριξε αυτόματα ρυθμό στο επόμενο διάστημα, δίνοντας χώρο στον ΠΑΣ, που όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα, πέρα από ένα σουτ του Χαλκιαδάκη που έβγαλε ο Βλαχοδήμος. 

Ανάλογη εικόνα με το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, είχε και το δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε με άνεση, μεγάλες φάσεις πάντως δεν “έβγαλε”. 

Ο Βιγιαφάνιες έστρωσε ωραία με το στήθος στον Μολέδο που σούταρε όμως πολύ έξω, ενώ λίγο αργότερα η όμορφη συνεργασία Λουντ-Χουλτ κατέληξε σε πολύ άστοχο σουτ από τον Χίλιεμαρκ. 

Ο ΠΑΣ δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο δεύτερο 45λεπτο, με μοναδική αισιόδοξη νότα για τον Γιάννη Πετράκη, την επανεμφάνιση του Κόντε που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς, μετά τον τραυματισμό του την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Σιλά, Χίλιεμαρκ (78′ Δώνης), Κουρμπέλης, Άτλμαν (60′ Λουντ), Βιγιαφάνιες (68′ Μουνιέ), Μολίνς. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας (65′ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56′ Κόντε), Μανθάτης (59′ Σολτάνι), Μαυροπάνος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.