Πρόκριση στο νήμα!

Μετά από δύο ισοπαλίες, ο Πανθρακικός πήρε την πρώτη του νίκη στον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου με 2-1 εντός επί του Ηρακλή Ψαχνών και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου!

Μετά από δύο ισοπαλίες, ο Πανθρακικός πήρε την πρώτη του νίκη στον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου με 2-1 εντός επί του Ηρακλή Ψαχνών και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου!


Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα πήρε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αφήνοντας πίσω του τον Ατρόμητο, ενώ ο αξιόμαχος στο σημερινό ματς Ηρακλής τερμάτισε χωρίς βαθμό, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει.


Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών συνθηκών, γεγονός που επηρέασε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Κυρίαρχος ο Πανθρακικός


Ο Πανθρακικός πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία με σουτ του Ζδράβου – Ρίζου που πέρασε άουτ.


Στο 10′ ο Ηρακλής απάντησε με κεφαλιά του Β. Πατσατζόγλου που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, ενώ στο 12′ ακυρώθηκε γκολ του Ίγκορ ως οφσάιντ.


Στο 17′ ο Ντιγκινί είχε σουτ που πέρασε άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Ραπτάκης με καθοριστική επέμβαση έκοψε τον Ίγκορ πριν εκτελέσει.


Ακολούθησαν νέες ευκαιρίες με τους Λίτσκα (31′), Ίγκορ (38′) και Χασομέρη (39′), πριν ο Λίτσκας αστοχήσει δύο φορές στην ίδια φάση στο 41ο λεπτό.


Η υπεροχή του Πανθρακικού καρποφόρησε τελικά στο 42′, όταν ο Ίγκορ βρήκε τον Χασομέρη και αυτός άνοιξε το σκορ με πλασέ.


Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Πανθρακικός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ίγκορ.


Σφράγισε το εισιτήριο


Στο ημίχρονο ο Μανουέλ Ρόκα άλλαξε τον Ίγκορ με τον Αράμπα, αλλά ο Πανθρακικός δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει να επιτίθεται.
 
Στο 50′ και το 52′ ο Λίτσκας είχε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ στο 54′ ο Νάκας με κεφαλιά που πέρασε άουτ απείλησε για λογαριασμό του Ηρακλή. Δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Γουόρντεν για τους φιλοξενούμενους κατέληξε άουτ, όμως οι γηπεδούχοι στο 59′ κατάφεραν να κάνουν το 2-0.


Συγκεκριμένα, οι Ακρίτες βγήκαν στην κόντρα και ο Αράμπα με δυνατό σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Μανιάτη!


Το ματς όμως δεν είχε «καθαρίσει» ακόμα για τον Πανθρακικό, καθώς στο 67′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Τσιμόντζι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον, καθώς με την ισοπαλία ο Πανθρακικός έμενε εκτός!


Στο 81′ ο Β. Πατσατζόγλου βρέθηκε σε καλή θέση για τον Ηρακλή αλλά το σουτ του αποκρούστηκε εύκολα από τον Πασχαλάκη που δεν ανησύχησε.


Τα τελευταία λεπτά πέρασαν με πολλές καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών και ο Πανθρακικός κράτησε τη νίκη χωρίς ιδιαίτερα καρδιοχτύπια…


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1
Διαιτητής:
Κομίνης.
Γκολ: 42′ Χασομέρης, 59′ Αράμπα – 67′ Τσιμόντζι.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Χασομέρης (77′ Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46′ Αράμπα), Ποτουρίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μανιάτης, Τσιμότζι, Ραπτάκης, Κοτίτσας (46′ Μπακομήτρος), Χ. Πατσατζόγλου, Σικαλιάς (31′ Παληγεώργος), Β. Πατσατζόγλου, Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκας, Γουόρντεν (78′ Μαναρίτσας).




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.