Ζέκα: «Θα ήθελα να ήμουν εκεί…» (video)

Νοσταλγία ...ντέρμπι έχει πιάσει τον Ζέκα, ο οποίος μιλάει στο novasports.gr από την Κοπεγχάγη για το σπουδαίο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Νοσταλγία …ντέρμπι έχει πιάσει τον Ζέκα, ο οποίος μιλάει στο novasports.gr από την Κοπεγχάγη για το σπουδαίο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού αναφέρεται στην αναμέτρηση των Πράσινων με τους Ερυθρόλευκους, αναλύει τα δεδομένα του σημαντικού αγώνα και εκφράζει επιθυμία νίκης του Παναθηναϊκού. 

Ο Ζέκα σχολιάζει ακόμα στον Νίκο Τζουάννη την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ενώ στέκεται στην “δύναμη” της Λεωφόρου και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα στο novasports.gr:

Για το αν του λείπει η ατμόσφαιρα των ντέρμπι: 

” Ήθελα να είμαι εκεί, να δω το παιχνίδι και να κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να κερδίσουν το παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως εγώ το πιστεύω και ήθελα να ζήσω για άλλη μια φορά αυτό το ντέρμπι”. 

Για το “κλειδί” της νίκης: 

” Θα το πάρει, αυτός που το θέλει περισσότερο. Η ομάδα που θα τρέξει πιο πολύ και θα έχει πιο πολύ πάθος, γιατί είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουν καλά, αλλά αν δεν τρέξεις και δεν παλέψεις, θα είναι δύσκολο να κερδίσεις το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα που θα βάλει πρώτη γκολ, θα κερδίσει το παιχνίδι”. 

Για το αν η Λεωφόρος είναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό: 

” Νομίζω ότι είναι δύσκολο για όλους τους αντίπαλους να παίζουν στη Λεωφόρο, γιατί δεν υπάρχει ατμόσφαιρα σαν της Λεωφόρου. Είναι καταπληκτική ατμόσφαιρα και ο κόσμος μαζί με την ομάδα, μοιάζει σαν να είναι ένας παίκτης παραπάνω. Οπότε νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Εύχομαι να μην υπάρξει κανένα θέμα. Μόνο ποδόσφαιρο και να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα είναι ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες, αλλά μέσα στην έδρα μας είναι πιο εύκολο”. 

Για το αν θα μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του πριν το ντέρμπι: 

” Θα τους στείλω μήνυμα και κάποιους θα πάρω τηλέφωνο για να τους πω καλή επιτυχία και θα ευχηθώ να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν θέλω να τους πω πολλά, ώστε να μην έχουν άγχος και σκέφτονται πολλά πριν από το ντέρμπι. Γιατί είναι σημαντικό να πάνε με το μυαλό “καθαρό” στο παιχνίδι και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Αυτό θέλω και μετά θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι”. 

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και αν επηρεάζουν τα οικονομικά προβλήματα: 

” Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί μπορεί κάποιος παίκτης να πει ότι γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, όμως δεν γνωρίζουν τι θα γίνει μελλοντικά. Ακούν πολλά, οπότε αυτό είναι πάντα στο μυαλό. Νομίζω ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες στην αρχή, φέραμε κάποια νέα παιδιά και δεν είναι εύκολο να παίξεις καλά, όπως παλιότερα με τον Μπεργκ για παράδειγμα. Ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα και έπρεπε να βρούμε μια λύση για τον Μπεργκ. Δεν ήταν μια ομάδα ο Μπεργκ, αλλά ήταν πολύ καλός και όλοι ξέρουμε πως έπαιζε και γνωρίζαμε τι θα έκανε μέσα στο παιχνίδι, κάτι που έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μας. Εφυγε και ο Εμποκού, ο οποίος ήταν μέσα στην ομάδα και έπαιζε πολύ καλά, πήραμε νέους παίκτες με νέες ιδέες, ο προπονητής προσπαθεί να τους περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται χρόνος. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα και σε αυτόν τον προπονητή”. 

Για την ευχή που δίνει στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι: 

“Θέλω να κερδίσει μόνο. Με νοιάζει πως θα παίξει η ομάδα και είναι σημαντικό να παίξεις καλά, αλλά είναι ένα ντέρμπι και στο τέλος το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη και να δώσεις χαρά στον κόσμο και την ομάδα, γιατί την χρειάζονται. Θέλω να κερδίσουν και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.