Παναιτωλικός πέντε αστέρων, 5-0 τον Πανιώνιο (video)

Ο Παναιτωλικός «σκόρπισε» τον Πανιώνιο με 5-0 στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη της φετινής σεζόν! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Πανιωνίου που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κότσιτς στο 59.

Ο Παναιτωλικός «σκόρπισε» τον Πανιώνιο με 5-0 στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη της φετινής σεζόν! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Πανιωνίου που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κότσιτς στο 59. 

Ο Παναιτωλικός γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 93 γενέθλια του( Το Σάββατο είχε γενέθλια ο σύλλογος)!

ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ!
Τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός πέτυχε 5 γκολ σε ένα αγώνα στην Σούπερ Λιγκ, ήταν στις 2 Νοεμβρίου του 2014, στο ματς απέναντι στην Ξάνθη που τελείωσε 5-2. Δύο γκολ είχε πετύχει ο Βιγιαφάνιες, ένα ο Εντζεγκουέλε, ένα ο Μαρτίνες και ένα ο Καπέλ. 

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική φάνηκε πως αφύπνισε τους παίκτες του Παναιτωλικού, που έδειξαν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και έφτασαν σε επιβλητική νίκη με 5-0, ενώ είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και άλλο γκολ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δέλλα έφτασε τους 33 βαθμούς, προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται μόνη της στην έκτη θέση της βαθμολογίας.  

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, δεν είχε στην διάθεσή του εννέα παίκτες, τους Σαραμαντά, Σπιριντόνοβιτς, Κειτά, Κούρντι Μανιάτη, Μασούρα, Κόρτνικ, Τσιλούλη και Σιντί Αλί. 

Ο Παναιτωλικός στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι, μόλις στο έκτο λεπτό, προηγήθηκε στο σκορ! Ο Μάζουρεκ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Άργκους με κεφαλιά μετά από λανθασμένη έξοδο του Μανοΐλοβιτς, έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ. 

Ο Πανιώνιος δύο λεπτά αργότερα πίεσε με στόχο να ισοφαρίσει. Ο Ντουρμισάι έκανε σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο φάνηκε να έχει περάσει η μπάλα εκτός γραμμής. 

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει την εστία του Πανιωνίου. Στο 20ο λεπτό, μετά από λάθος του Κότσιτς που γλίστρησε, ο Νικολά Μανά κέρδισε τη μπάλα, την κουβάλησε και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στον Μπαΐροβιτς στο κέντρο της άμυνας και αυτός δεν είναι πρόβλημα να κάνει το 2-0 με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα. 

Στο 33 ο Μανθάτης, έκανε σέντρα με στόχο τον Μπουμάλ, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μανθάτης δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακόπουλου. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου απείλησε και στο 39. Ο Άρτσε εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπουμάλ που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά χωρίς πολλή δύναμη με αποτέλεσμα να μαζέψει εύκολα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. 

Στο 41 η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, μάλιστα για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε ένα αγώνα! Ο Μαρινάκης είχε χώρο από τα δεξιά έκανε τη σέντρα με στόχο τον Μάζουρεκ που έπιασε πανέξυπνη κεφαλιά για να κάνει το 3-0! Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 Ο Φράνκο Εντουάρντο Μασούρεκ έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λιγκ με διψήφιο αριθμό γκολ. Καμαρά 16, Μοράρ 15, Μαρκόφσκι 14, Βιογαφάνιες 11, Μασούρεκ 10.(Πηγή Soccerbase.gr)

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι η ομάδα που είχε τον έλεγχο της μπάλας αλλά και την ουσία καθώς εκμεταλλεύονταν τα λάθη του Πανιωνίου για να σκοράρει. Στο 49 ο Ντίας έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και ο Μάζουρεκ δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς φτάνοντας συνολικά τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα για 4-0.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος ήταν τόσο προβληματισμένος, που αναγκάστηκε να αλλάξει ακόμη και τερματοφύλακα στο 53ο λεπτό. Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο ήρθε στο 57, με τον Κόρμπο να βγάζει τη σέντρα για τον Ντουρμισάϊ και αυτός με κεφαλιά ανάγκασε τον Γιαννακόπουλο σε δύσκολη επέμβαση.
Ο Πανιώνιος ήθελε να βγάλει αντίδραση, όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα καθώς έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Κότσιτς έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να αντικρίσει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 
Στο 72 η ομάδα του Αγρινίου έφτασε και σε πέμπτο γκολ! Ο Αμαράλ έκανε δύσκολη σέντρα από τα αριστερά ο Γουίλιαν κατέβασε και σούταρε μέσα από την περιοχή για το 5-0! Ο Γουίλιαν έφτσε τα τρία γκολ φέτος! Στο 87 ο Αμαράλ με σουτ έξω από την περιοχή ανησύχησε τον Μαλέρμπ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 89, όταν ο Γουίλιαν γύρισε από τα αριστερά για τον αμαρκάριστο Ντίας ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Μαλέρμπ σούταρε ψηλά άουτ!
Κορυφαίος του αγώνα ο Μάζουρεκ με την συνολική του εμφάνιση, αλλά και τα δύο γκολ που σημείωσε. 
Ο Πανιώνιος παρέμεινε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6` ΓΚΟΛ για τον Πανατωλικό με κεφαλιά του Άργκους! Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μάζουρεκ από τα αριστερά!
8` Επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά του Ντουρμισάι, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής.
20` ΓΚΟΛΜετά από λάθος του Πανιωνίου και συγκεκριμένα του Κότσιτς που γλίστρησε ο Νικολά Μανά από τα δεξιά πήρε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή την έσπασε στον Μπαΐροβιτς που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0
33` Επικίνδυνη σέντρα του Μανθάτη από τα αριστερά, κεφαλιά του Μπουμάλ άουτ!
35` Σουτ του Μανθάτη από τα αριστερά, η μπάλα ψηλά άουτ.
39` Κόρνερ για τον Πανιώνιο με τον Άρτσε, η μπάλα στρώθηκε στον Μπουμάλ που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά χωρίς πολλή δύναμη. Μάζεψε εύκολα ο Γιαννακόπουλος
41` ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό!!Σκόρερ ο Μάζουρεκ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι μετά από σέντρα του Μαρινάκη από τα δεξιά όπως επιτίθεται ο Παναιτωλικός
49` ΓΚΟΛ 4-0 ο Μάζουρεκ με το έβδομο φετινό του γκολ! Ο Ντίας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, λάθος στη άμυνα του Πανιωνίου με τον Μάζουρεκ να πλασάρει εύστοχα για το 4-0! Γλίστρησε ο Σταυρόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει και έδωσε τη δυνατότητα στον Μάζουρεκ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς.
57` Σέντρα του Κόρμπου εξαιρετική κεφαλιά του Ντουρμισάϊ αναγκάζει σε δύσκολη επέμβαση τον Γιαννακόπουλο! Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο στο ματς!
59` Κόκκινη κάρτα ο Κότσιτς! Με δεύτερη κίτρινη αποβάλλεται ο παίκτης του Πανιωνίου. Σκληρό φάουλ του Κότσιτς στον Μαρινάκη. Πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα, λογική η κάρτα. Ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Πανιώνιο
72` ΓΚΟΛ Σέντρα του Αμαράλ από τα αριστερά, ο Γουίλιαν κατέβασε και σούταρε μέσα στην περιοχή και έκανε το 5-0 για την ομάδα του!

Παναιτωλικός 4-2-3-1 (Τραϊανός Δέλλας). Γιαννακόπουλος, Αμαράλ, Άργκους, Μιχάϊ, Μαρινάκης, Τσιγγάρας(73` Κούγκα) Ντίας, Γουίλιαν, Μάζουρεκ(75 Βασιλούδης), Μανά, Μπαΐροβιτς(62` Μάρκος Πάουλο)
Πανιώνιος 4-2-3-1(Άκης Μάντζιος)  Μανοϊλοβιτς(53`Μαλέρμπ), Κότσιτς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος(53` Μπανανά), Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Μπουμάλ, Άρτσε(66` Ρέντζας) Μανθάτης, Ντουρμισάϊ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.