Θέμα Ολιβέιρα: «Περιμένοντας τον ΠΑΟΚ» (pic)

Η μετακίνηση του Σέρζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ, ακόμη κι ως δανεικού για το τρέχον εξάμηνο, ήταν μια είδηση που προκάλεσε γενικότερα αίσθηση

Η μετακίνηση του Σέρζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ, ακόμη κι ως δανεικού για το τρέχον εξάμηνο, ήταν μια είδηση που προκάλεσε γενικότερα αίσθηση. Η ποιότητα, οι δυνατότητες του Πορτογάλου μέσου ήταν γνωστά και το μόνον που απέμενε να φανεί ήταν η προσαρμογή του στον «Δικέφαλο» κι η διάθεσή του να προσφέρει. Μια κατάσταση εν γένει που είναι και θα παραμείνει σ’ εξέλιξη μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ούτως ώστε να προκύψει η απόφαση αν ο ΠΑΟΚ θα μπει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την οριστική απόκτησή του είτε με το δεδομένο της συνιδιοκτησίας είτε με τη διαπραγμάτευση της ρήτρας του που ανέρχεται στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.
Το θέμα πάντως απασχολεί και τους Πορτογάλους. Ενδεικτικά είναι δυο σημερινά δημοσιεύματα από την πατρίδα του Ολιβέιρα όπου τονίζεται πως υπολογίζεται από τον προπονητή του για την επόμενη σεζόν, καθώς ο βασικός χαφ Έκτορ Ερέρα δεν πρόκειται να παραμείνει στην Πόρτο. Ταυτόχρονα όμως αρχικά επισημαίνονται τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ κι ακολούθως φιλοξενείται σχετική δήλωση του εκπροσώπου του, Αμαντέο Παϊσάο: «Είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα όσον αφορά την οψιόν αγοράς του».
Λίγο αργότερα νέο σχετικό δημοσίευμα αναγνωρίζουν τη δυναμική που έχει στο μέλλον του ποδοσφαιριστή ο «Δικέφαλος» υπογραμμίζοντας πως δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση ώστε να ενημερωθεί σχετικά η Πόρτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.