“Μπαίνει” ο Μιχόγεβιτς, ενοχλήσεις ο Γιακουμάκης!

Καλά αλλά και ανησυχητικά νέα είχε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ. Ο Βόσνιος αμυντικός Μιχόγεβιτς ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος ενώ ο επιθετικός Γιακουμάκης νιώθει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο

Καλά αλλά και ανησυχητικά νέα είχε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ με την οποία η ομάδα του Κρήτης μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Βόσνιος αμυντικός Μάρκο Μιχόγιεβιτς ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες συμμετοχής στα πλάνα για τον δύσκολο αγώνα.
Ο  Μιχόγιεβιτς είχε αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Λεβαδειακό όμως κατόπιν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι αυτό είχε αποτέλεσμα να χάσει προπονήσεις.

Μαζί με τον 22χρονο παίκτη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο προπονήθηκαν κανονικά το πρωί οι Βουό, Κομεσίδης και Άγγελος Οικονόμου.

Αντίθετα, δεν μπόρεσε να προπονηθεί ο επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Η κατάσταση του 25χρονου φορ θα επανεκτιμάται καθημερινά καθώς θεωρείται αρκετά σημαντική η παρουσία του στο επόμενο ματς. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι αγώνες του ΟΦΗ είχαν και έχουν το χαρακτήρα του «τελικού» ως το φινάλε του πρωταθλήματος!  

Στην σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βαγιεμπά Σακόρ, λόγω ενοχλήσεων στο ισχύο, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης.
Ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία ενώ απουσίασε ο Έρικ Πέρσον, ο οποίος έχει άδεια και αναμένεται να επιστρέψει αύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.