Ο Μπιάρσμιρ ελπίζει

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα βρει θέση στην 11αδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα βρει θέση στην 11αδα του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός μίλησε στον σουηδικό Τύπο για τη ζωή του στην Ελλάδα και το μέλλον του στους “πράσινους”. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σουηδία:
«Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου, αλλά δεν αισθάνομαι πως τώρα είναι η κατάλληλα στιγμή να το κάνω».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό:
«Δυστυχώς τραυματίστηκα σε μία περίοδο που αγωνιζόμουν. Όμως μετά από πολλή δουλειά στην αποθεραπεία πλέον αισθάνομαι πιο δυνατός από ποτέ. Αρκεί πλέον όταν μου δοθεί μία ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην άμυνα. Υπάρχει ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, η παρουσία του οποίου στην ομάδα είναι μάλλον δεδομένη. Από εκεί και πέρα, έχουμε ίσες πιθανότητες εγώ, ο Σεντρίκ Καντέ και ο Γιόσου Σαριέγκι. Όμως αν παραμείνω υγιής και εκμεταλλευτώ την ευκαιρία όταν μου δοθεί, δεν ανησυχώ».

Για το πώς βιώνει την κρίση στην Ελλάδα:
«Είναι αλήθεια πως συμβαίνουν πολλά στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, όμως δεν μας επηρεάζουν. Σίγουρα δεν μπορείς να πας πλέον στο κέντρο της Αθήνας, αλλά προσπαθούμε να μένουμε μακριά από εκεί».

Για τη γέννηση της κόρης του:
«Είναι παράξενο το συναίσθημα. Όλα πήγαν καλά στην εγκυμοσύνη της γυναίκας μου και με τη γέννηση της κόρης μας. Ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει ποτέ μου. Όλα άλλαξαν σε μία στιγμή. Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις σπίτι μετά την προπόνηση και να αποσυνδέεσαι με το ποδόσφαιρο. Συνήθως παίζω μαζί της, ενώ η γυναίκα μου προσπαθεί να κοιμηθεί για λίγο, προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο ύπνο από το βράδυ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.