Αποθεραπεία ο Μπουμσόνγκ, κανονικά ο Βύντρα

Με τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας και των τραυματιών παικτών, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 11/11/2011 - 12:30

Με τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας και των τραυματιών παικτών, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ, και Λέτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Λουκάς Βύντρα προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κανονικά και φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι «πράσινοι» ακολούθησαν πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάσταση.

Ο Φερέιρα ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους ποδοσφαιριστές του και δε διστάζει να τους φτάσει στα όρια. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει τους παίκτες του απόλυτα έτοιμους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Φερέιρα θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς να αναμένονται αλλαγές τόσο στο σχήμα (4-4-1-1), όσο και στα πρόσωπα της ενδεκάδας.