Συνεχίζονται τα προβλήματα

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επέστρεψε ο Βύντρα στις προπονήσεις.
Δημοσίευση: 10/11/2011 - 12:38

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει στη διάθεσή του, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα ενσωματωθούν την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας τέθηκε και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Χριστοδουλόπουλο, Ρούντολφ, Κοτσόλη και Τοτσέ, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, με το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» να εμφανίζεται καθησυχαστικό για την κατάσταση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ακολούθησαν ζέσταμα, ταχύτητες, παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα συνεχιστεί την Παρασκευή με νέα προπόνηση, με τον Φερέιρα να περιμένει και την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών στην Παιανία.