Κούτρης: «Ο Βασίλης είναι γίγαντας, ανατρίχιασα όταν μου χαμογέλασε» (video)

Εμφανώς φορτισμένος ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για την... ασίστ που έδωσε στον μικρό φίλο του Ολυμπιακού, ευχήθηκε να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει και τόνισε πως τον περιμένει ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εμφανώς φορτισμένος ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για την… ασίστ που έδωσε στον μικρό φίλο του Ολυμπιακού, ευχήθηκε να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει και τόνισε πως τον περιμένει ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ο Βασίλης εδώ. Με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Μόλις με είδε και μου είπε ευχαριστώ ανατρίχιασα. Ήθελα να τον ανεβάσω ψυχολογικά και νομίζω ότι η ασίστ που του έδωσα είναι η καλύτερη φέτος. Τον πήγα στη Θύρα 7 να φωνάξει Ολυμπιακός. Το χαμόγελο του ήταν ότι καλύτερο. Σίγουρα για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι πολύ σπουδαίο. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής. Εγώ είμαι πολύ μικρός δίπλα του. Είναι ένας γίγαντας. Μακάρι να βγει νικητής. Του το εύχομαι ολόψυχα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από ένα παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει και εγώ συγγενείς μου από αυτή την ασθένεια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Όταν βγει νικητής του είπα ότι θα τον πάρω μαζί μου στην είσοδο και θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Το είχαμε συζητήσει και πριν ότι για να είναι εδώ ο κόσμος του αρέσει το παιχνίδι μας. Θέλαμε να μπούμε μέσα και να κάνουμε αυτό που αρέσει στον κόσμο. Ξεκινήσαμε νωχελικά και μπορεί να είναι από την απραξία, αλλά πετύχαμε ακόμη μία ανατροπή. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο. Το σημαντικότερο είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο με τη νίκη μας».

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού
: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό και όχι σε μία τυχαία ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Ότι γίνεται γύρω από το όνομα μου το χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Στον Ολυμπιακό είμαι πολύ χαρούμενος και το μυαλό μου είναι μόνο εδώ». 

Για την Εθνική ομάδα: «Καταρχήν έχουμε πολύ ωραίο κλίμα. Έχουμε πολύ καλό τεχνικό επιτελείο με όρεξη για δουλειά. Γιαννακόπουλος και Μπασινάς είναι θρύλοι για την Εθνική. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ζένιτσα και ήταν επικίνδυνο. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά. Ο απολογισμός ήταν πολύ καλός. Έτσι όπως πήγαν τα πράγματα με τη Βοσνία ο βαθμός ήταν πολύ καλός. Μας έμεινε μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε βάλει τις βάσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν έμαθε μπάσκετ ο Σιόβας: «Εμένα με περνάει δυο μέτρα, αλλά όταν τον βγάλω προς τα έξω δεν έχει ελπίδα. Όταν τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας έχουμε κανονίσει να παίξουμε μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.