Η επιστροφή του Αβραάμ

<b>Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς</b><br>Κάτοικος Ζέεφελντ είναι ξανά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στη βάση του Ολυμπιακού στην Αυστρία από την Ελλάδα, όπου ήταν το προηγούμενο το τριήμερο για να παντρευτεί με κουμπάρο του τον Βασίλη Τοροσίδη.
Δημοσίευση: 14/07/2014 - 13:05
Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Κάτοικος Ζέεφελντ είναι ξανά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στη βάση του Ολυμπιακού στην Αυστρία από την Ελλάδα, όπου ήταν το προηγούμενο το τριήμερο για να παντρευτεί με κουμπάρο του τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα της πρωϊνής προπόνησης της Δευτέρας.

Είχε διάρκεια μία ώρα και περιελάμβανε τρέξιμο πολλών χιλιομέτρων ανά γκρουπ δυναμικότητας. Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Παπάζογλου, Βέργος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Εντινγκά και στο δεύτερο οι Σιόβας, Κολοβός, Λυκογιάννης, Αυλωνίτης, Γκαζαριάν, Ντοσεβί. Στο τρίτο γκρουπ έτρεχαν οι Σαλίνο, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί, Βούρος και στο τέταρτο οι Κάταϊ, Βλαχοδήμος, Τσόρι, Βατουσιάδης, Κασάμι, Μαζουάκου, Σαβιόλα.

Οι πέντε τερματοφύλακες (από το Σάββατο έχει ενταχθεί στις προπονήσεις και ο Γιαννιώτης και γυμνάζεται μαζί με τους Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτη και Στρέντζο) έκαναν ασκήσεις με τον προπονητή τους, Αλέκο Ράντο. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει άλλες δύο προπονήσεις, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα.