Σύννεφα στην Τρίπολη, ξαστεριά ελπίδας στη Λιβαδειά! (video)

Ισοπαλία περιπετειών παραμονής στην κατηγορία για τον Αστέρα το 0-0 με τον μαχητικό Λεβαδειακό στην Τρίπολη.

Ισοπαλία περιπετειών παραμονής στην κατηγορία για τον Αστέρα το 0-0 με τον μαχητικό Λεβαδειακό στην Τρίπολη. Δοκάρι ο Μανιάς στα 45’’, φλύαροι οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο, δεν βρήκαν τη λύση στην επίθεση ούτε στο δεύτερο με χαμένες ευκαιρίες του Καλτσά και έμπλεξαν σε σενάρια παραμονής, όντας στο +2 από ΠΑΣ Γιάννινα (26β.) και +3 από ΟΦΗ (25β.) στη βαθμολογία (28 βαθμοί). Βαθμός ελπίδας για την ομάδα του Καραγεωργίου. Κορυφαίος ο Μπάγιτς.

Α΄ Ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και τις κλασικές ευκαιρίες με Μανιά (δοκάρι στα 45’’) και Καλτσά για να προηγηθεί του Λεβαδειακού, ο οποίος παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, μετά την ήττα στην έδρα του με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αναπτύχθηκε και απείλησε από τη δεξιά πτέρυγα μέχρι το ημίωρο, οπότε και ο Λεβαδειακός ισορρόπησε την κατοχή της μπάλας και είχε τη στιγμή του να προηγηθεί με την έμπνευση του Νίκα να πλασάρει από μακριά τον Αθανασιάδη. 0-0 ημίχρονο, με 11 τελικές, 8-3 για τον φλύαρο και άστοχο Αστέρα, 3-0 στην εστία.

Β΄ Ημίχρονο
Ο Λεβαδειακός συνέχισε στο δεύτερο από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Μπάγιτς με καλή ανασταλτική λειτουργία. Με Τριανταφυλλόπουλο και Τσιλιανίδη η ομάδα του Παράσχου προσπάθησε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει τον σταθερό Μπάγιτς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα, κυρίως στη φάση του 95΄στο σουτ του Καλτσά. Χαμηλός ρυθμός και λίγες πολύ καλές στιγμές μέχρι το φινάλε που δημιουργεί συνωστισμό στη μάχη της ουράς για την παραμονή στην κατηγορία. 

Αστέρας Τρίπολης: Aθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (Τασουλής 68’), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρόλε (Τσιλιανίδης 58’), Καλτσάς, Μανιάς, Φερνάντεθ (Αραβίδης 76’)

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Αντιλεού, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83’) Όμο, Νίκας, Μαρκόφσκι (Ζησόπουλος 86’)  Γιακουμάκης (Σαβαντογκό 70’) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.