Μένει στη Ντιναμό ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να παραμείνει στη Ντιναμό Μόσχας τη νέα σεζόν, μετά από απόφαση των Ρώσων, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό να στρέψει αλλού την προσοχή του.
Δημοσίευση: 10/06/2014 - 12:44

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να παραμείνει στη Ντιναμό Μόσχας τη νέα σεζόν, μετά από απόφαση των Ρώσων, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό να στρέψει αλλού την προσοχή του. Οι Ρώσοι αναφέρουν πως η στάση της μοσχοβίτικης ομάδας άλλαξε την τελευταία στιγμή και ενώ οι δυο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία. Η τεχνική ηγεσία της Ντιναμό αποφάσισε να διατηρήσει τον Κροάτη αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας, παρότι αρχικά είχε εισηγηθεί να μείνει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος πλέον να αναζητήσει άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα καλύψει το κενό που προέκυψε στα μετόπισθεν. Ήδη, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει έτοιμη λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες, την οποία είχε φτιάξει τις προηγούμενες ημέρες, έτσι ώστε να έχει έτοιμη τη διάδοχη λύση, σε περίπτωση που η υπόθεση έπαιρνε δυσάρεστη τροπή, όπως και έγινε.

Σύντομα, οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τους συγκεκριμένους στόχους, έτσι ώστε να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «τριφυλλιού».