Γκίλιεν: «Ενδιαφέρεται ο Αστέρας Τρίπολης»

Στην αποκάλυψη πως ο Αστέρας Τρίπολης κινείται για την απόκτησή του, προχώρησε ο Βλάνταν Γκίλιεν στον τύπο του Μαυροβουνίου.
Δημοσίευση: 10/06/2014 - 09:52

Στην αποκάλυψη πως ο Αστέρας Τρίπολης κινείται για την απόκτησή του, προχώρησε ο Βλάνταν Γκίλιεν στον τύπο του Μαυροβουνίου. Ο 25χρονος τερματοφύλακας φέρεται να είναι ο εκλεκτός των Αρκάδων για τη μια από τις θέσεις των τερματοφυλάκων της νέας σεζόν, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως μέχρι στιγμής, οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να τον δελεάσουν με την πρόταση που του έχουν καταθέσει, αν και ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Χαρακτηριστικά, ο 25χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Ο Αστέρας ενδιαφέρεται σοβαρά για μένα, αλλά η προσφορά είναι μέχρι στιγμής κατώτερη των προσδοκιών μου. Αν o Αστέρας αυξήσει την προσφορά, τότε είμαι πολύ κοντά στην απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Υπάρχουν προτάσεις και από το Ιράν και την Πορτογαλία. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν σύντομα τα διλήμματα».

Ο Γκίλιεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Σουτιέσκα και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στη Νασιονάλ της Πορτογαλίας. Πέρυσι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπέογκραντ.