«Ούτε με 7,5, ούτε με 10 εκατομμύρια»

Την ανακοίνωση της Μπενφίκα διαδέχτηκε η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ξεκαθαρίζει πώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την εμπλοκή ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε παιχνίδια ατζέντηδων και ότι ο Μανωλάς δεν πωλείται ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την ανακοίνωση της Μπενφίκα διαδέχτηκε η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ξεκαθαρίζει πώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την εμπλοκή ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε παιχνίδια ατζέντηδων και ότι ο Μανωλάς δεν πωλείται ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για πρόταση των «αετών» της Λισσαβώνας στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον Κώστα Μανωλά διαδέχτηκε η σκληρή ανακοίνωση των Πρωταθλητών Πορτογαλίας που έκανε λόγο για παιχνίδια μάνατζερ στην πλάτη του συλλόγου.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι», στην επίσημη θέση τους, μετά τα δημοσιεύματα αυτά και σχετικά με την ανακοίνωση της Μπενφίκα τονίζουν πώς ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα παικτών της ομάδας σε παιχνίδια μάνατζερ και ότι ο Έλληνας στόπερ δεν πωλείται ούτε με δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Η ελληνική ομάδα συμπληρώνει πώς η πάγια τακτική της ΠΑΕ είναι γνωστοποιεί συμφωνίες και όχι συζητήσεις και προτάσεις. «O Mανωλάς προφανώς δεν πωλείται ούτε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ούτε με 10 όπως ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν», συμπληρώνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.