Κάρολ: «Ελπίζω να βρω ομάδα στην Αγγλία»

Ο Ρόι Κάρολ ελπίζει να βρει ομάδα στην Αγγλία μετά το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό.

Ο Ρόι Κάρολ ελπίζει να βρει ομάδα στην Αγγλία μετά το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική του στη φιλική ήττα από την Ουρουγουάη, ελπίζει πως θα του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά απο πέντε χρόνια στο εξωτερικό.

«Ελπίζω κάποιος να μου δώσει μία ευκαιρία. Είχα μερικά άσχημα χρόνια στην Αγγλία, αλλά θέλω να επιστρέψω και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ.

Είναι καλό που παίζω ξανά στην Εθνική, γιατί δεν είχα παίξει εδώ και καιρό με την ομάδα μου. Τώρα τελείωσα με τον Ολυμπιακό και ψάχνω για νέα ομάδα.

Ελπίζω πως κάποιος θα μου δώσει την ευκαιρία για έναν χρόνο ακόμα», είπε ο Κάρολ, που επανήλθε τους τελευταίους μήνες στην Εθνική μετά από εξαετή απουσία και τώρα το απολαμβάνει:

«Ήμουν εκτός διεθνούς ποδοσφαίρου για αρκετά χρόνια και όλοι με ρωτούσαν τον λόγο. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω, αλλά πλέον εκτιμώ κάθε μέρα που περνάω στην Εθνική.

Απολαμβάνω τη ζωή μου σαν ποδοσφαιριστής ακόμα και όταν δεν αγωνίζομαι, αλλά πλέον το μόνο που θέλω είναι να παίξω».

Ο Κάρολ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του απέναντι στους Ουρουγουανούς, σώζοντας με φοβερή διπλή επέμβαση προσπάθειες των Καβάνι και Φορλάν, σε φάση μάλιστα όπου χτύπησε τον ώμο του στο δοκάρι.

«Χάσαμε το ματς και αυτό είναι το χειρότερο, αλλά είναι καλό να κάνεις διπλή επέμβαση απέναντι σε παίκτες όπως ο Καβάνι και ο Φορλάν.

Όταν χτύπησα τον ώμο μου δεν σκέφτηκα κάποιον τραυματισμό ή αν θα έβρισκα ομάδα σε περίπτωση που τραυματιζόμουν. Παίζω για την Βόρεια Ιρλανδία και το μόνο που ήθελα ήταν να συνεχίσω το παιχνίδι. Δεν έχει σχέση αν είναι φιλικό, προκριματικό ματς ή τελικός Κυπέλλου, πάντα τα δίνω όλα. Δεν μου μένουν πολλά χρόνια καριέρας ακόμα αλλά απολαμβάνω κάθε λεπτό», τόνισε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός των Βορειοιρλανδών Μάρτιν Ο’ Νιλ, τόνισε πως η ομάδα που θα αποκτήσει τον Κάρολ δεν θα το μετανιώσει:

«Ο Ρόι Κάρολ θα ήταν καλός για οποιαδήποτε ομάδα ψάχνει τερματοφύλακα.

Είναι πολύ συγκεντρωμένος, θέλει να εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ όσο χρόνο μένει στην καριέρα του και έχει στόχο να πιάσει τις 50 συμμετοχές με την Εθνική. Θα ήταν φανταστική μεταγραφή για οποιονδήποτε στην Πρέμιερ Λιγκ ή την Τσάμπιονσιπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.