Άνετη επικράτηση της Ξάνθης, 4-1 την Εθνική Ενόπλων

Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και το απέδειξε καθώς επικράτησε άνετα 4-1 της Εθνικής Ενόπλων σε φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και το απέδειξε καθώς επικράτησε άνετα 4-1 της Εθνικής Ενόπλων σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Νίκος Κεχαγιάς είχε την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει και του αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους Κυριακίδη, Μπέρτο, Βάλλα, Γούτα, Τσαμούρη, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο και Σολτάνι και κατάφεραν να πάρουν άνετη νίκη με 4-1 χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (12′), Σολτάνι (30′), Μαρίν (58′) και Τριάδη (80′).

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκαν και οι: Τσέμα, Χοσέμι, Ράνος, Σουάρεζ, Τριάδης, Κολλαράς, Νάκας, Παπαδημητρίου.

Στην βασική 11άδα της Εθνικής Ενόπλων ήταν οι: Λυμπερόπουλος, Μπέριος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Αρκούδας, Μαργαρίτης, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Κίτσιου, Λυκογιάννης και Μπουγατσιάς ενώ έπαιξαν και οι: Γιαννακόπουλος, Ηρακλής, Μητροφάνης, Αυλωνίτης, Δεληζήσης, Πασάς, Τσιλιγκίρης, Θάνος, Ρουμπουλάκος και Αργυρόπουλος.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.