Επιμένουν οι Γάλλοι για τον Εσιέν

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν, με τον έμπειρο μέσο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν, με τον έμπειρο μέσο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mercato 365», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Γκανέζο μέσο, ενώ υπογραμμίζεται πως σημαντικό ρόλο παίζει ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει αναλάβει, να πείσει τον έμπειρο μέσο.

Ο Εσιέν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν έως το 2015, με τους «ροσονέρι» να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, καθώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την έως τώρα προσφορά του. Ενδιαφέρον για τον Εσιέν φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπεσικτάς, η οποία μάλιστα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Παράλληλα, το γαλλικό δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Όλα Τοϊβόνεν. Ο Σουηδός επιθετικός έχει συμπεριληφθεί στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Φινμπόγκασον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.