Πήρε Μπίζα ο Πανθρακικός

Ο Γρηγόρης Μπίζας είναι το νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού.
Δημοσίευση: 28/05/2014 - 15:46

Ο Γρηγόρης Μπίζας είναι το νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/05) τη συμφωνία της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει τη φυσική κατάσταση των παικτών του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει ότι προπονητής φυσικής κατάστασης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι ο Γρηγόρης Μπίζας».

Το βιογραφικό του Γρηγόρη Μπίζα

Ο Γρηγόρης Μπίζας γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1976 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα του προπονητή ποδοσφαίρου. Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με το Κερατσίνι και στη συνέχεια ακολούθησαν Περαμαϊκός, Χαϊδάρι, Φωστήρας, Τερθιψέας, Αγερσανί Νάξου και Μανδραϊκός. Στα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής κέρδισε δυο ανόδους στην Γ' Εθνική κατηγορία με το Κερατσίνι και τον Μανδραϊκό.

Από το 2000 άρχισε να ασχολείται και με την προπονητική στις ακαδημίες της Χαλκηδόνας και στη συνέχεια με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Διατέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στον Απόλλων Σμύρνης την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 κερδίζοντας την άνοδο στην Football League, στη συνέχεια στην Κέρκυρα και επέστρεψε και πάλι στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Super League το 2013 και παρέμεινε όλη την χρονιά 2013-2014.