Λαγός: «Μια χρονιά επιτυχίας»

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός.

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου και για τη δουλειά που έγινε φέτος στο Κορωπί από τους «πράσινους».

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ολοκληρώθηκε μια χρονιά επιτυχίας. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν, φάνηκε ότι θέλαμε τη νίκη, κάναμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν επιπόλαιοι στα τελειώματα και εκεί κρίθηκε το ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά και εμείς το ίδιο. Όλα έγιναν μέσα από τη δουλειά και τη θέληση καθώς και τη σωστή οργάνωση. Όλο το σταφ δουλεύει κάτι περισσότερο από επαγγελματικά, δημιουργήσαμε μία οικογένεια, το ταλέντο υπάρχει και προς το τέλος βγάλαμε πολλά καλά στοιχεία».

Στη συνέχεια, ο Λαγός υπογράμμισε: «Η ομάδα χτίζεται πολύ καλά, έχουν μπει οι βάσεις και από κει και πέρα όλοι έχουν πάρει τις εμπειρίες τους, συνεχίζουμε έτσι, σε μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα η ομάδα έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά δεν πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε δουλεμένοι και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε να κερδίζουμε. Στόχος μας και οι τρεις διοργανώσεις».

Τέλος, ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αναστασίου: «Ο κόουτς φάνηκε ότι έχει πολλές γνώσεις, έχει δουλέψει στο εξωτερικό, είναι φοβερός σαν άνθρωπος, ξέρει πώς να χειρίζεται τους παίκτες του και με τη δουλειά και τους βοηθούς που έχει είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.