Το πρόγραμμα της γιορτής των ακαδημιών

Οπως έγινε από χτες γνωστό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα τμήματα Υποδομών ετοιμάζουν τη δική τους, λαμπρή γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Οπως έγινε από χτες γνωστό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα τμήματα Υποδομών ετοιμάζουν τη δική τους, λαμπρή γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Σήμερα έγινε γνωστό και το ακριβές πρόγραμμα το οποίο φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το απόγευμα της Δευτέρας (19.05) η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί το αύριο του ΠΑΟΚ σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά των Τμημάτων Υποδομής και φυσικά στους πρωταθλητές της Κ20.

Από τις 18:00 μέχρι και λίγο μετά τις 21:00 ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του ΠΑΟΚ θα γεμίσει αυριανούς πρωταθλητές στο All Star Game των Ακαδημιών. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση των Bambini και των Juniors. Τα πρώτα Τμήματα Ανάπτυξης θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα επίδειξης.

Στις 18:30 θα ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί δεξιοτήτων (σλάλομ, Shooting wall, πέναλτι, μακρινή πάσα, freestyle) και στις 19:00 θα αγωνιστούν 11 Vs 11 οι μικτές ομάδες των ηλικιών Κ12-Κ13.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Κ20, το φιλικό παιχνίδι με την Κ17 και φυσικά η απονομή του πρωταθλήματος της Super League. Ελάτε στην Τούμπα για να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά του ΠΑΟΚ και να χειροκροτήσετε τους νυν και μελλοντικούς πρωταθλητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.